Myyjä, Gigantti Klaukkala, Gigantti Oy Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Gigantissa teemme ihmisten elämästä parempaa yhdistämällä heidät sopivimpien laitteiden ja palveluiden kanssa, niin myymälöissä kuin verkossakin. Innostumme aidosti teknologiasta ja uskomme, että kaikkeen löytyy ratkaisu. Panostamme yhdenvertaisiin mahdollisuuksiin ja ympärivuotiseen kouluttautumiseen. Mahdollistamme monipuolisia urapolkuja ja palkitsemme hyvästä työstä. Tervetuloa hakemaan Giganttiin!Myyjä, Gigantti Klaukkala
Gigantissa teemme ihmisten elämästä parempaa yhdistämällä heidät sopivimpien laitteiden ja palveluiden kanssa, niin myymälöissä kuin verkossakin. Innostumme aidosti teknologiasta ja uskomme, että kaikkeen löytyy ratkaisu. Panostamme yhdenvertaisiin mahdollisuuksiin ja ympärivuotiseen kouluttautumiseen. Mahdollistamme monipuolisia urapolkuja ja palkitsemme hyvästä työstä. Tervetuloa hakemaan Giganttiin!

Kauppiasvetoinen myymälä Klaukkalan Viirinlaaksossa avasi ovensa lokakuussa 2022 ja nyt etsimme joukkoomme lisävahvistusta varmistamaan, että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua!
Klaukkalan toimipiste on yksi kuudesta omistajatiimimme franchise -myymälöistä. Perustajatiimin lähes kaikki Gigantti-myymälät ovat voittaneet vuoden Gigantti -tittelin ja kohonneet pohjoismaisen Elkjop-konsernin parhaimmistoon henkilökunnan viihtyvyysmittareilla mitattuna.
Haluatko onnistua kanssamme? Haussa kuunteleva ja tavoitteellinen myyjä.Tervetuloa auttamaan ihmisiä kodinelektroniikan parissa! Työssäsi kohtaat asiakkaita, selvität heidän toiveitaan ja haasteitaan ja löydät ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme tavalla, jonka ansiosta he haluavat tulla asioimaan kanssamme yhä uudestaan.
Toivomme, että olet jo tullessasi kiinnostunut tuotteistamme ja palveluistamme - lupaamme, että yhteisessä työssä innostuksesi vielä kasvaa!
Millaisia tekijöitä toivomme työkavereiksemme?
Viihdyt ja menestyt meillä parhaiten, mikäli olet tavoitteellinen, tehokas ja positiivinen. Pidät ihmisistä, ongelmanratkaisusta ja terveestä kilpailuhenkisyydestä. Onnistuneessa myyntityössä vaaditaan hyvää asiakaspalveluasennetta, luotettavuutta ja erityisesti erilaisten ihmisten kuuntelu- ja kohtaamistaitoja.
Vaikka teet tulosta itse, on tiimityö yhteisen onnistumisemme perusta. Yhdessä kollegoidesi kanssa varmistat, että myymälä on houkutteleva, siisti ja konseptin mukaisessa kunnossa. Osallistut työssäsi monipulisesti kaikkiin myymälätoimintoihin sekä päivittäisten rutinien ylläpitämiseen.
Persoonasi toimii käyntikorttina asiakkaillemme - juuri sinun takiasi asiakas haluaa asioida meillä uudestaan.
Kaikista tärkeintä on halusi oppia ja kehittyä.
Mitä kaikkea tarjoamme giganttilaisille?

Panostamme osaamiseen. Perehdytämme jokaisen uuden tekijän työhönsä perusteellisesti.
Varmistamme, että meillä saat jatkuvaan oppmiseen ja kehittymiseen työkalut.
Aktiivisen työyhteisön, jossa huolehditaan työntekijän viihtyvyydestä ja mahdollisuudesta menestyä.

Työsuhteen ehdot

Työsuhde on vakituinen
Työntunnnit: Kokoaikainen tai sopimuksen mukaan
Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää.
Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen. Lisäksi meillä on palkitsemismalli, jossa työssä onnistumista huomioidaan monipuolisin mittarein.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Kerro meille itsestäsi lisää.
Lähetä tiivis, napakka hakemuksesi ilmoituksessa olevan linkin kautta viimeistään 07.07.2024. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten aikaa ei kannata käyttää turhaan tuumailuun!

Työ Gigantissa on hauskaa, nopeatempoista ja tarjoaa sopivasti haastetta. Yhteensä noin 1300 giganttilaista työskentelee 42 myymälän ohella asiakaspalvelu- ja jakelukeskuksissa, yritysmyynnissä ja pääkonttorilla. Olemme kasvaneet edelläkävijän asemaamme Suomessa jo vuodesta 1999. Menestyvän toimintamme taustalla ovat ammattitaidostaan ylpeät, tiimihenkiset giganttilaiset ja pohjoismaisen Elkjøp-konsernin tuki. Yhdessä kuulumme kansainväliseen kodinelektroniikka-alan Currys-yritysperheeseen, joka työllistää yli 42 000 henkilöä 9 maassa. Kun aloitat meiltä, voi urapolkusi viedä sinut mihin tahansa toivotkin. Tervetuloa kehittymään kanssamme!

Yhteyshenkilö

Janne Moksell
Franchise Owner

janne.moksell@gigantti.fi

Työskentely Gigantissa on hauskaa, nopeatempoista ja tarjoaa sopivasti haastetta. Olemme iso työyhteisö, joka vaikuttaa ympäri maata: 1 500 giganttilaista toimii 42 myymälän ohella asiakaspalvelu- ja jakelukeskuksissa, yritysmyynnissä ja pääkonttorilla, joka sijaitsee Helsingin Sanomatalolla. Olemme kasvaneet edelläkävijän asemaamme Suomessa jo vuodesta 1999. Menestyvän toimintamme taustalta löytyvät ammattitaidostaan ylpeät, tiimihenkiset giganttilaiset ja pohjoismaisen Elkjøp-konsernin tuki. Yhdessä kuulumme kansainväliseen kodinelektroniikka-alan Currys-yritysperheeseen, joka työllistää yli 42 000 henkilöä 9 maassa. Kun aloitat meiltä, voi urapolkusi viedä sinut mihin tahansa toivotkin. Tervetuloa kehittymään kanssamme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I022/2126/main?site=16&validator=ead69d92a4fee4186f154e9d9c02294b&lang=FI&rmpage=apply&rmjob=1583&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol