Toimihenkilö varaston ja oston tehtäviin, SEW Industrial Gears Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
SEW Industrial Gears Oy on saksalaisen SEW-EURODRIVE -konsernin omistama teollisuusvaihteiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut kansainvälinen yhtiö. Tuotevalikoima koostuu lieriö- ja kartiolieriövaihteista, segmentoiduista hammaskehistä, käyttöteknisistä kokonaisratkaisuista ja kattavasta palveluvalikoimasta. Yhtiö tarjoaa asiakaskohtaisia teollisuusvaihderatkaisuja useille eri teollisuudenaloille. Yhtiön palveluksessa Karkkilassa on noin 160 teollisuusvaihdeammattilaista. SEW Industrial Gears Oy on perustettu vuonna 1999.

SEW-EURODRIVE -yhtiöt työllistävät Suomessa yli 250 työntekijää ja ovat osa kansainvälistä käyttötekniikan kokonaisratkaisuihin erikoistunutta saksalaista SEW-EURODRIVE -konsernia. Vuonna 1931 perustetun perheyrityksen palveluksessa on yli 22 000 työntekijää 56 maassa. Konsernissa on maailmanlaajuisesti 17 tuotantolaitosta ja 92 paikallista kokoonpanotehdasta ja huoltokeskusta.

Haemme Karkkilan teollisuusvaihdetehtaalle toimihenkilöä varaston ja oston tehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme motivoitunutta ja joustavaa osaajaa varaston ja oston avoimeen tehtävään. Olet ongelmanratkaisu- ja yhteistyökykyinen sekä positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja. Työskentelet luontevasti myös itsenäisesti. Voit olla työurasi alkutaipaleella tai omaat jo vuosien kokemuksen alalta.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:
- Varastotoimintojen monipuolisia tehtäviä ja työnjohdon sijaistaminen.
- Ostotoiminta, mukaan lukien osien tilaaminen, vahvistusten ja laskujen tarkastaminen sekä toimitusaikojen seuranta.

Odotamme:
- Kaupallista/teknistä peruskoulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Hyvää perehtyneisyyttä MS Office -ohjelmiin (Word, Excel ja Outlook)
- SAP-järjestelmän ja SAP-ohjelmien sujuva käyttö katsotaan eduksi
- Hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Tarjoamme sinulle noin vuoden määräaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessämme, monipuolisen ja turvallisen työympäristön kansainvälisesti tunnettujen tuotteiden parissa sekä mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi. Työskentelet osana motivoitunutta ja osaavaa tiimiä.

Jos tunnet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, odotamme mielenkiinnolla hakemustasi. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa mukavaan joukkoomme!

Lisätietoja työtehtävästä.
Hankinta- ja logistiikkajohtaja Jyrki Klemola
puh. 050 590 8220

Kiinnostuitko.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si 4.8.2024 mennessä rekrytointi@sew.fi otsikolla "Hankinta ja logistiikka".

Hae työpaikkaa osoitteesta