Torimyyjä kalaravintolaan, Tampere, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 2.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sytytkö markkinatunnelmasta, asiakaspalvelusta ja parhaiden raaka-aineiden parissa työskentelystä? Nautitko kesätorin vilkkaasta ja ainutlaatuisesta kesäfiiliksestä? Tässä olisi työpaikka, josta ei vauhtia tai tunnelmaa puutu!

Haemme kesän ajaksi asiakkaallemme torimyyjää kala-annosten valmistamiseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tammelan torilla. Työtunteja on noin 20-37,5 h/vko ja työvuorot alkavat useimpina päivinä klo 10. Vuorojen kesto on 4-6 tuntia, joten ehdit siis mainiosti nauttia kesäpäivästä työvuoron jälkeen.

Työtehtäviäsi ovat annosten valmistus, myynti ja asiakaspalvelu. Reipas ja tekevä asenne sekä kyky työskennellä kiireessä antavat erinomaiset valmiudet tähän työhön. Työssä ei vaadita välttämättä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ravintola-alan kokemus on sinulle eduksi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/20063, sillä työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolta, puh. 050 411 2704.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20063