Kuorma-auton kuljettaja Martelalle, Muuttopalvelu Grundell Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 9.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kotonasi auton ratissa? Pidätkö vaihtuvista maisemista, uusista reiteistä ja hyvässä työporukassa työskentelystä?

Etsimme Martelan palvelutuontantoon kuorma-auton kuljettajaa!

Kuorma-auton kuljettajana vastaat muuttokeikoilla auton kuljettamisen lisäksi myös aikatauluissa pysymisestä ja tarvittaessa osallistut myös itse muuttotyöhön. Kuljettajan työ vaatiikin sinulta kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kiinnostusta asiakaspalveluun. Tehtävä sopii loistavasti oma-aloitteiselle, organisointitaitoiselle ja luotettavalle henkilölle, joka omaa liikenteessä oikean asenteen ja varmat otteet.

Edellytämme hakijalta C-ajokorttia, digikorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä. Eduksi katsotaan erityisesti muuttoautokuljettaja- ja tavaraliikennöintikokemus. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, luotettava ja omaat oikean asenteen ja otteen liikenteessä.

Työt ovat alkuun keikkaluonteisia. Työt tapahtuvat pääsääntöisesti Turun alueella, mutta työreissuja voi tulla myös muualle pääsääntöisesti Varsinais-Suomen alueelle. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan, ja mikä parasta, voit tehdä töitä keikkaluontoisesti silloin, kun se itsellesi sopii!

Edellytykset työnsaannille:

-C-ajokortti
   -Digipiirturikortti
   -Kuljettajan ammattipätevyys

Kaikki hakemukset tulee lähettää Baronan hakulomakkeen kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä siis hakemuksesi jo tänään!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/667a78c596d5f5001f1029e7