Kokenut putkiasentaja pitkään saneerausprojektiin, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 6.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakkaallemme putkiasentajaa suureen saneerausprojektiin Tampereen Lielahteen! Työt alkavat elokuussa ja kestävät arviolta vuoden ja osaavalle tekijälle on töitä todennäköisesti myös tämän jälkeenkin.

Yritys on tasaisesti kasvava toimija, joka tekee saneerauskohteissa LVI-asennuksia sekä pienempiä urakka- ja huoltotehtäviä. Yrityksellä on ajatuksena, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan. Yrityksen työntekijät viihtyvät siellä erinomaisesti ja työntekijäpysyvyys onkin toimijalla hyvällä tasolla!

Käytännössä tiedossa on rakennuksen putkisaneeraus alusta loppuun kaikkine työvaiheineen. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Palkkauksessa huomioidaan kokemus ja osaavalle tekijälle myös mielellään maksetaan asian mukaisesti.

Tarjoamme mm.:
- Työtä noin vuodeksi ja todennäköisesti vakituinen sopimus yrityksen työntekijänä
- reilun palkkatason
- rennon, mutta ammattitaitoisen tiimin
- hyvän työnjohdon ja reilun tekemisen kulttuurin
- kattavammat työterveyspalvelut

Etsimme tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta kokonaisvaltaisen putkisaneerauksen työvaiheista ja osaaminen itsenäiseen työskentelyyn näissä tehtävissä. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kyllä, seuraavaksi olisi mukava kuulla sinusta lisää!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/20060. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Isokouvola Oy:lle.

Hae työpaikkaa osoitteesta