Osa-aikainen sähköpakettiautonkuljettaja, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 20.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

---

Jos sinua kiinnostaa moderni, nykyaikainen sekä ekologinen kuljetustyö upouudella sähköautolla ja haluat pitkäaikaisen työn, tutustu tähän ilmoitukseen paremmin!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Turkuun osa-aikaista PAKETTIAUTONKULJETTTAJAA vakituiseen työsuhteeseen! Kyseessä ei kuitenkaan ole mikä tahansa pakettiauto, vaan Volkswagenin täyssähköinen ID.Buzz Cargo.

TYÖNKUVA

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti paketti- ja lehtipisteen kuljetuksista sekä erilaisten pienpakettien toimittamisesta asiakkaille Turun keskusta-alueella. Työtä tehdään n. 8-20h/viikko (työntekijän tilanteen mukaan) ja työpäivät sijoittuvat ma-la. Työpäivät voivat vaihdella viikoittain. Työvuorot alkavat pääsääntöisesti klo 03:30 ja arkisin vuoron pituus n. 8 - 10h ja viikonloppuisin hieman lyhyempi. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan ja aloittelevan työntekijän palkka on minimissään 14,87€/h. Yötunneilta saa yölisää ja mahdolliset ylityöt maksetaan täysin työehtosopimuksen mukaisesti. Töiden aloituspaikan sijainnin ja työpäivän alkamisajankohdan vuoksi tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi toisen työn oheen tai opiskelijalle.

ODOTAMME

Tehtävässä menestyminen edellyttää B-ajokortin lisäksi reipasta asiakaspalveluasennetta, sosiaalisuutta sekä aitoa halua tehdä asiat hyvin ja vastuullisesti. Etsimämme henkilö on uusille asioille myönteinen ja on kiinnostunut nykyaikaisesta tekniikasta sekä sähköautoilusta. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavan tyyppisistä tehtävistä, mutta myös aidosti tehtävästä ja alasta kiinnostuneet sekä pitkäaikaista työtä etsivät henkilöt otetaan haussa huomioon. Hae siis tehtävään rohkeasti pienellä kynnyksellä, mikäli tunnistit itsesi tekstitstä!

TARJOAMME SINULLE

- vakituisen työn ympäristöystävällisen, uuden ajan kuljetuspalvelun parissa
- selkeät työajat
- reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
- uuden sähköauton työautoksi

KIINNOSTUITKO?

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävään mahdollisimman nopeasti täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi.

https://www.click-hp.fi/hakemus/20048

Hakuaikaa 20.7.2024 asti, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitetaan viikolla 29. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375, arkisin 9-16.

Hae työpaikkaa osoitteesta