Kuorma-autonkuljettaja, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 9.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt asiakasyrityksellemme kuorma-auton kuljettajaa pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät painottuvat Helsingin alueelle.

Työnkuvaasi kuuluu maansiirtoa sekä työmateriaalien kuljetusta työmaille. Osittain työnkuvaan kuuluu myös avustaminen kohteessa, eli valmius myös työskentelemiseen hytin ulkopuolella on edellytyksenä. Hakijoilta edellytämme C-korttia sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä. Emme kuitenkaan edellytä vuosien kokemusta kuljetusalalta.

Hakijoilta edellytämme:

C-ajokorttia sekä ammattipätevyyttä
     Hyvää asennetta työtä kohtaan
     Valmiutta myös hypätä hytistä ulos

Tarjoamme:

Töitä pitkäksi aikaa
     Kattavan perehdytyksen
     Asianmukaiset varusteet
     Mielenkiintoiset työtehtävät

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info@henkilostomestarit.fi. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/7168137