Myyjä, Lidl Suomi Ky
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 2.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä uusi lidliläinen?

Lidl on kaupan alan inspiroiva häirikkö, joka haluaa toimia rohkeasti ja vastuullisesti. Etsimme nyt Espoon Mikkelän myymäläämme myyjiä 20-30 h/vko sopimuksella.

Työ Lidlillä on monipuolista, nopeatempoista ja hauskaa. Myymälässä riittää vauhtia, yhteishenki on rempseä ja työtehtävät ovat usein vaihtelevia. Tutustu työhön Lidlillä tarkemmin täältä!

Eli ei muuta kuin hakemaan, aiempaa kokemusta ei tarvita!

Tällaisia asioita toivomme sinulta:

- Suurin toiveemme on hyvä asenne. Meille hyvä asenne tarkoittaa sitä, että henkilö on valmis oppimaan, kysyy aktiivisesti apua ja on peruspositiivinen tyyppi. Olemme työssämme asiakkaita varten, mutta haluamme yhtä lailla olla kivoja työkavereita toisillemme

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle:

- Kilpailukykyisen palkan. Varmistamme palkkatasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden yrityksessämme yhdenvertaisella palkkausjärjestelmällä. Noudatamme palkkauksessa kaupan alan TES:iä ja maksamme myyjälle 11,01 - 14,83 €/h. Perustuntipalkka tarkentuu valitun henkilön työkokemuksen ja koulutuksen mukaan. Lisäksi maksamme erillisen Lidl-lisän (1,5 % - 10 %) sekä TES:n mukaiset ilta-, viikonloppu ja sunnuntailisät
- Monipuolisia työtehtäviä myymälän eri osastoilla. Myymälämme yleisimpiä tehtäviä ovat kassatyö, hyllytys ja esillepano sekä myymälän siisteydestä huolehtiminen. Työskentely alkaa tietysti kunnon perehdytyksellä ja aloitat työt perusasioista, mutta taitojesi karttuessa voit saada lisävastuita vaikkapa paistopisteestä.
- Reilun ja vakaan työnantajan. Pidämme työntekijöistämme huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, kattavalla työterveyshuollolla ja suunnitelmallisella perehdytyksellä. Meillä joustavuus ja turvallisuus eivät sulje toisiaan pois ja siksi moni viihtyy meillä vuosia.
- Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen. Osa haluaa vain piipahtaa kaupan alalla, moni jää pidemmäksi aikaa. Niin tai näin, kokemus joustavuutta ja paineensietokykyä vaativista tehtävistä on vakuuttava rivi missä tahansa ansioluettelossa. Lidlillä esihenkilötehtäviin voi siirtyä verrattain nopeasti, jos asenne ja draivi ovat kunnossa.

Tule työkaveriksemme!

Me täällä odottelemme jo innolla. Jätä hakemuksesi viimeiseen hakupäivään mennessä.

----

Ruokakauppaa rennolla otteella

Lidl: pieni sana, suuri yritys. Englannin sanaa little muistuttavasta nimestämme huolimatta olemme yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista ja merkittävä työllistäjä Suomessa. Kotimaassa olemme tehneet itsemme tunnetuksi mullistamalla ruokakaupan edullisilla hinnoilla. Palava halumme on tarjota asiakkaillemme paras hinta-laatusuhde ja ostokokemus.

Työnantajana panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen. Meille on myönnetty arvostettu Top Employer -sertifikaatti tunnustuksena erinomaisesta työnantajuudestamme Suomessa. Olemme yhdessä onnistuneet luomaan mutkattoman ja motivoivan työilmapiirin, jossa on hyvä olla. Tutustu meihin paremmin: http://tyopaikat.lidl.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.lidl.fi/avoimet-tyoepaikat/myyja-espoo-mikkela-20-30-h-vko-espoo-425874