Myyntineuvottelija Kotkaan -Valoo, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Myyntineuvottelija Kotkaan

Valonnopeudella kasvava Valoo on valokuitumarkkinoiden raikkain ja rohkein toimija. Tuomme laadukkaat, kestävät ja nopeat valokuituyhteydet mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville. Valoo on yksinkertainen paketti, jossa asiakkaamme saa yhdellä sopimuksella sekä fyysisen valokuituliittymän että laajakaistan. Olemme tutkitusti (Kauppalehti 13.9.2022) markkinoiden edullisin valokuitutoimittaja.

Oletko myyntitykki, joka etsii uusia kasvun mahdollisuuksia?

Etsimme tiimiimme myynnistä innostuvaa ja kokenutta myyntineuvottelijaa, joka nauttii asiakaskohtaamisista ja onnistuneista kaupoista.

Myyntineuvottelijana päätehtäväsi on asiakkaiden kontaktointi informatiivisella otteella, tietoliikenneyhteystarpeiden kartoitus yhdessä heidän kanssaan sekä Valoon liittymien myynti. Työssä kohtaat asiakkaita pääosin heidän kotonaan, mutta myös puhelimen välityksellä. Tapaatasiakkaitamme silloin kun he ovat kotona, joten työ on ilta- ja viikonloppupainotteista ja soveltuu siten erinomaisesti esimerkiksi myös opintojen oheen. Toivomme, että sinulla on käytössäsi auto.

Myyntineuvottelijanamme olet keskeisessä roolissa Valoon ilosanoman jalkauttamisessa sekä priiman asiakaskokemuksen tuottamisessa. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jonka sydäntä lähellä ovat niin huikea asiakaskokemus kuin aidot kohtaamisetkin.

Mitä odotamme sinulta?

- Hyviä sosiaalisia taitoja sekä rohkeutta kohdata asiakkaat rennolla ja positiivisella otteella

- Aikaisempaa kokemusta onnistuneesta myyntityöstä

- Omaat hyvän tilannetajun ja pystyt reagoimaan muuttuviin tilanteisiin

- Myyntihenkisyyttä!

- Suhtaudut myyntiin tavoitteellisesti asiakasta kuunnellen sekä haluat jatkuvasti kehittää ammattitaitoasi

Mitä tarjoamme sinulle?

Pohjapalkka on n.14 e/h kokemuksesi mukaan, lisäksi tehtävässä on reilu ja kannustava provisio malli heti ensimmäisestä kaupasta alkaen

Valoolla on yhdessä tekemisen meininki ja aidosti joustava työ. Alkuun saat hyvän perehdytyksen ja myyntialueen vastaavan sekä tiimin tuki on aina apunasi. Työssä tarvittavat työvälineet saat yrityksen puolesta. Työskentelet pääasiallisesti valmiiksi kartoitetuilla myyntialueilla sekä joustavasti omasta kodistasi käsin.

Työaika on 25-37,5 h/viikko ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.

Haku päättyy 14.7.2024, mutta haethan pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

----------

Me Valoolla rakennamme tulevaisuuden Suomea. Missiomme on taata kaikkialle Suomeen yhdenvertaiset mahdollisuudet erinomaisiin nettiyhteyksiin. Lue lisää: www.valoo.fi

----------

Tiedustele rohkeasti lisää:

Eezy Henkilöstöpalvelut Worklab Oy
044 2400 986 / arkisin 9-15
kotka.eezy@eezy.fi
Keskuskatu 13
48100 Kotka

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/542423595