Turvajärjestelmäasentaja, EAS Finland Oy, Kirkkon, EAS Finland Ltd Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
EAS Finland Oy on perheyritys, joka tarjoaa yrityksille innovatiivisia turvaratkaisuja. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti vähittäiskaupat sekä kauppakeskukset. Meidän ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen tuotesuojaus-, kulunvalvonta-, murtosuojaus-, kameravalvonta- ja esillepanosuojausjärjestelmiä sekä kävijämäärälaskentaa että analytiikkaa. Korostamme toiminnassamme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, varmistaen palveluiden jatkuvan kehittämisen.

Etsimme huoltotiimiimme pitkäaikaiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua henkilöä.

Tehtävässä työskentelet useissa kohteissa yhdessä kokeneen asentajan kanssa, jonka vuoksi sinulta ei edellytetä laaja-alaista aiempaa työkokemusta alalta. Sen sijaan odotamme sinulta halua oppia uutta ja kykyä kasvaa yrityksen edustamien järjestelmien asennus ja huolto tehtävien ammattilaiseksi.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta koska työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti ympäri Suomea.

Etsimämme henkilö on valmistunut esim. sähkö- tai elektroniikka alan ammattikoulutuksesta. Sinulta löytyy pienen organisaation edellyttämä joustavuus. Olet myös kiinnostunut tietoliikenteestä ja ratkot mielelläsi teknisiä haasteita. Tulet mainiosti toimeen asiakkaiden kanssa ja osaat suomen kielen lisäksi myös kommunikoida sujuvasti englannin kiellellä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn. Työsi tueksi saat osaavan ja reilun tiimin tuen.

Lisätietoa meistä löydät myös osoitteesta www.easfinland.fi

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:christoffer.hagelberg@easfinland.fi