Tuotantotyöntekijä (leipomo), Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme vakituista tuotannontyöntekijöitä moderniin leipomo- ja konditoriatuotteita valmistavaan asiakasyritykseemme Valkeakoskelle.

Työtehtäviisi kuuluvat koneiden toiminnan varmistaminen ja valvonta, pakkaaminen sekä tuotteiden laadunvalvonta. Vastuullasi on varmistaa tuotantoprosessin sujuvuus ja lopputuotteiden korkea laatu.

Sovellut tehtävään, jos viihdyt rutiinityössä ja sinulla on kykyä toimia tarkkuutta vaativissa työtehtävissä. Työ edellyttää myös soveltuvuutta fyysiseen työhön. Aiempi kokemus tuotantoympäristöstä ja vastaavista työtehtävistä ovat eduksesi. Edellytämme hakijalta hygieniapassia.

Työsuhde solmitaan aluksi Eezy-henkilöstöpalveluiden kautta, mutta luotettavana ja osaavana työntekijänä sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaan omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Toivomme sinun voivan aloittaa työt mahdollisimman pian. Työ on 2-vuorotyötä, ja työvuorot ovat arkisin klo 6-14 ja 14-22. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät elintarvikealan työehtosopimuksen mukaan, lähtöpalkkaon 11,05 €/h.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi alla olevasta hakulinkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikanaja olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätiedot:

Xiaowen Sun HR-assistentti

Eezy Henkilöstöpalvelut
xiaowen.sun@eezy.fi

www.eezy.fi
Eezy - onnistuneita työkokemuksia.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/451339342