Videotuottaja / graafinen suunnittelija, Unikulma Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tavoitteena maailman parhaiten nukkuvat asiakkaat

Tule mukaan huipputiimiimme, joka lupaa etsiä jokaiselle asiakkaallemme paremman unen ratkaisun. Meillä opit kaiken siitä, miten nukutaan hyvin. Uni on hyvinvoinnin kulmakivi, ja meidän kanssamme pääset tekemään merkityksellistä työtä asiakkaiden paremman elämänlaadun puolesta. Me Unikulmassa arvostamme hyvää yöunta ja tiedämme sen arvon; laadukas uni on suorassa suhteessa elämänlaatuun ja jaksamiseen. Unikulma on ollut enemmän kuin huonekaluliike jo lähes 40 vuoden ajan. Tehtävämme on auttaa asiakasta ymmärtämään unen ja levon merkitys palautumisessa ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa sekä nukkumaan paremmin. Unikulma valmistaa parhaiden unien tuotteita kuluttaja- ja yritysasiakkaille omalla tehtaalla, Vantaan Petikossa.

Videotuottaja / graafinen suunnittelija

Etsimme markkinointitiimiimme videotuottajaa, jolla on myös graafisen suunnittelun osaamista.

Sinulla on monipuolinen osaaminen ja vahva visuaalinen silmä, arvostat laatua ja olet aikaansaava. Unikulman vahva brändi kehittyy yhdessä tiimin kanssa. Sinulla on taitoja kuvaamiseen, kuvankäsittelyyn ja videoeditointiin. Käytät sujuvasti yleisimpiä graafisia ohjelmia, olet tuottanut materiaalia printtiin ja eri digikanaviin. Medioiden eri muodot ja vaatimukset ovat sinulle tuttuja tai olet valmis oppimaan. Työotteesi on huolellinen ja kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä. Olet oma-aloitteinen, innokas etkä kaihda nopeatahtistakaan työrytmiä. Meillä pääset tekemään töitä monipuolisesti arvostetun brändin kanssa. Sinulla on jo kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä.

Meillä pääset osallistumaan kampanjoiden suunnitteluun, asiakasviestintään ja myyntiä tukevien materiaalien kehittämiseen.

Toivomme sinulta Adobe Creative Cloud -ohjelmistojen osaamista. Plussaa on jos verkkosivujen suunnittelu ja verkkosivumateriaalien vaatimukset on tuttua.

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn
- Luovan ja monipuolisen työn osana rentoa markkinointitiimiä
- Mahdollisuuden kehittyä tunnetun brändin parissa
- Hyvät henkilöstöedut (E- passi: liikunta - ja kulttuuriedut, hyvinvointituotteita ja -etuja)
- Välittävän ja vakavaraisen työnantajan

Lisätiedot ja hakeminen

Tehtävä on kokoaikainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 14.7. Täytä hakemus osoitteessa unikulma.fi/pages/avoimet-tyopaikat.

Toimistomme sijaitsee Vantaan Petikossa tehtaamme yhteydessä. Pääsääntöisesti markkinointitiimi työskentelee toimistolla yhdessä, minkä takia työtä ei ole mahdollista tehdä kokonaan etänä.

Huomioimme vain lomakkeella tulleet hakemukset ja valitsemme haastateltavat hakuajan päätyttyä, olemme yhteydessä kahden viikon kuluessa hakuajan loputtua.

Markkinointijohtaja Kaisa Skyttä, kaisa.skytta@unikulma.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://unikulma.fi/pages/avoimet-tyopaikat