RekryKoulutus Sales Representative, Humm Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 29.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko kehittyä B2B-myynnin huippuosaajaksi ja päästä myymään vuosia hiottua palvelua, jolle on kysyntää myös haastavina markkina-aikoina?

Hummin myyntitiimi etsii innokasta tulevaisuuden huippuosaajaa. Haluamme löytää tiimiin energisen ja myynnistä syttyvän henkilön, joka ei karsasta asiakkaiden kanssa keskustelua.

Me Hummilla autamme asiakkaitamme menestymään paremmin heidän liiketoiminnan kasvattamisessa tukemalla heidän myyntitiimejä monikanavaisilla myynnin tuen palveluillamme. Tarjoamme palveluna systemaattista ja markkinalähtöistä tapaa myydä enemmän, ja referenssilistaltamme löytyy runsaasti Suomen tunnetuimpia brändejä. Myyntipalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ulkoistettua asiakaspalvelua, mutta tämä rekrytointi kohdistuu nimenomaan myyyntipalveluidemme sisäiseen myyntitiimiin.

Myyjän työarkeen meillä kuuluu meidän palveluiden myyminen, ensikontaktoinnista klousaamiseen. Saat rooliisi tukea ympäröivillä olevilta kokeneilta ammattilaisilta, sekä kontaktoinnin tueksi saat meidän toimivat prosessit, jotka tuottavat sinulle tasaisesti liidejä, jolloin voit keskittyä olennaiseen eli laadukkaaseen B2B- myyntiin. Varmistamme, että pääset nopeasti hommaan kiinni laadukkaan perehdytyksen ja timanttisesti tuotteistetun palvelun avulla. Työsuhteen myötä pääset kasvattamaan ymmärrystäsi kattavasti B2B-liiketoiminnasta monilla eri toimialoilla toimivien asiakkaidemme kautta. Saat myös oppia nykyaikaisista markkinointi- ja myyntikampanjoista sekä liiketoiminnan systemaattisesta ja markkinalähtöisestä kehittämisestä. Työntekijälle meillä on kysyntää myös koulutuksen jälkeen, joten oikean henkilön löytyessä meillä on tahtotila löytää pitkäaikainen työntekijä meille myyjäksi.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:
Innostut erilaisten liiketoimintojen ja asiakkaiden myynnin kehittämisestä.
Sinulla on myynnillinen tapa ajatella ja sinusta huokuu aktiivisuus.
Et pelkää puhelimeen tarttumista.
Haluat kehittyä B2B-myynnin kovaksi osaajaksi.
Ideaalitapauksessa sinulla on myyntityöstä kokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Lisätietoa yrityksestämme löydät osoitteesta www.humm.fi

Kasva tehtävään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä RekryKoulutuksen yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta. Lue lisää ohjelmasta: https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/future-business-talent-keski-suomi-k24

HAKU
Tähän työtehtävään haetaan Future Business Talent Rekrykoulutuksen kautta, jonka haku päättyy 29.7.2024. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja hakuohjeet:
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721958?searchPhrase=future%20business%20talent&&&announced=0&sort=1

Tule kuulemaan koulutuksesta VirtuaaliMiittiin torstaina 27.6.2024 klo 13:00, kesto enintään 1h. Tapahtuma on verkossa, linkki tilaisuuteen: https://toimistot.te-palvelut.fi/kaikki-tapahtumat/-/ely-calendar/DWQ5DHFbCAMS/event/46833258

Lisätietoja:
Emilia Nuotio, 050 475 7090, emilia.nuotio@talentgate.fi
Tarja Hyvönen, TE-palvelut, 0295 046 036, tarja.hyvonen@te-toimisto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721958