Markkinoinnin asiantuntija, Balentor Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 29.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Balentor on yksi Suomen parhaita strategisen muutoksen muotoilun ja toimeenpanon toimijoita. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa toteuttamalla kokonaisvaltaisia kehitysohjelmia, räätälöityjä muutoshankkeita sekä liittämällä näihin tutkimukset ja arvioinnit. Toimimme strategiatyön, johtamisen ja esihenkilötyön, asiakaskokemuksen ja myynnin sekä tiimityön kehittämisen ja muutoksen saralla.

Etsimme Balentorille intohimoista ja innostunutta markkinoinnin asiantuntijaa koordinoimaan markkinointia ja myyntiä sekä auttamaan asiakkaita markkinoinnin toteuttamisessa. Koordinoit tehtävässäsi Balentorin markkinointia ja myyntiä, jossa sinulla on kollegoina tiiviin markkinointiimin jäsenet. Tiimiin kuuluu operatiivinen johtaja, teknisen puolen osaaja sekä kaksi markkinoinnin harjoittelijaa. Toteutat ja olet mukana luomassa markkinointistrategiaa yhteistyössä operatiivisen johtajan ja Balentorin muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävinäsi ovat muun muassa kohderyhmäkohtaisten markkinointi- ja myyntikampanjoiden suunnittelu ja toteutus, sisällöntuotanto, materiaalien visualisointi sekä HubSpotin ylläpito ja kehittäminen. Vastaat markkinoinnin mittaamisesta sekä raportoinnista kehittäen myös pitkäjänteisesti markkinoinnin ja myynnin prosesseja sekä toimintamalleja. Lisäksi sinulla on mahdollisuus konsultoida ja auttaa asiakkaita markkinoinnin toteuttamisessa ja datalla johtamisessa.

Tehtävässä menestyäksesi:

Sinulla on kokemusta markkinointi-, viestintä- tai mainostoimistossa työskentelystä.
HubSpot on sinulle tuttu markkinoinnin työkalu.
Ymmärrät hyvin B2B-markkinoinnin erityispiirteet ja pystyt luomaan mielenkiintoisia markkinoinnin sisältöjä niin visuaalisesti kuin kirjallisesti.
Omaat yhteistyökykyisen ja palveluhenkisen työskentelyotteen, minkä kautta sinulla on valmiudet kehittää markkinoinnin toimintamalleja yhdessä Balentorin muiden asiantuntijoiden kanssa.

Toimistot sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä, mutta työskentely on mahdollista myös kokonaan kotoa käsin. Sujuva englanninkielentaito katsotaan eduksi. Balentorilla asiakkaita arvostava sekä uutta innovoiva yrityskulttuuri on kunnia-asia. Tätä tavoitetta tukevat oppimisen ja kehittymisen arvostaminen, vastuuta ja vapautta tukevat toimintamallit sekä kumppanuudet alojensa johtavien toimijoiden kanssa. Tässä tehtävässä pääset monipuolisten tehtävien pariin ja sinulla on mahdollisuus toteuttaa työtäsi parhaalla näkemälläsi tavalla. Kaupan päälle tulee myös mahtavat tiimikaverit ja kollegat. Pääset osaksi neljän hengen tiimiä ja kehityshakuista joukkoa, jossa hauskat ja ammattitaitoiset työkaverit ottavat sinut lämpimästi vastaan. Perehdytys työhön on kattava ja saat vahvan tuen kollegoilta onnistuaksesi työssäsi.

Kasva tehtävään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta. Lue lisää ohjelmasta: https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/future-business-talent-keski-suomi-k24

HAKU
Tähän työtehtävään haetaan Future Business Talent Rekrykoulutuksen kautta, jonka haku päättyy 29.7.2024. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja hakuohjeet:
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721958?searchPhrase=future%20business%20talent&&&announced=0&sort=1

Tule kuulemaan koulutuksesta VirtuaaliMiittiin torstaina 27.6.2024 klo 13:00, kesto enintään 1h. Tapahtuma on verkossa, linkki tilaisuuteen: https://toimistot.te-palvelut.fi/kaikki-tapahtumat/-/ely-calendar/DWQ5DHFbCAMS/event/46833258

Lisätietoja:
Emilia Nuotio, 050 475 7090, emilia.nuotio@talentgate.fi
Tarja Hyvönen, TE-palvelut, 0295 046 036, tarja.hyvonen@te-toimisto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721958