Myynti- ja projektikoordinaattori, Fennoscandic Simulation Systems Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 29.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Cityspotting tarjoaa ihmisille uuden tavan tutustua omaan kotikaupunkiinsa ainutlaatuisten kaupunkiseikkailuiden avulla. Palvelumme on saanut ihmiset liikkumaan kotikaupungeissaan jo lähes 150 000 spottivierailun verran. Seikkailussa pääsee kokemaan kotikaupunkinsa uudella tavalla - kuin turistina omassa kaupungissa! Toimintamme kattaa jo lähes 20 kaupunkia Suomessa, ja tulevaisuudessa käynnistämme toimintaa myös Suomen ulkopuolella. Olemme avaamassa myös uutta sisällöntuottaja-alustaa. Asiakkaitamme ovat kuluttajat, erilaiset työnantajat, kunnat, kaupungit ja tulevaisuudessa erilaiset sisällöntuottajat.

Myynti- ja projektikoordinaattorin työtehtävät ovat monipuolisia ja tarkentuvat valitun henkilön osaamisen mukaan. Työtehtäviin voi kuulua B2B- ja B2G-myyntityö, asiakkaiden kontaktointi puhelimitse ja muilla kanavilla, projektinhallinta sekä myytyjen ratkaisujen tuottaminen yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu erilaisten rahoitusmahdollisuuksien kartoitus, verkostoitumistapahtumiin osallistuminen ja tuotekehitykseen osallistuminen. Työskentelet osana innostunutta tiimiä, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, myyntihenkisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä. Kyky hallita useita projekteja samanaikaisesti ja valmius osallistua kirjalliseen sisällöntuotantoon (tarjoukset, esitteet, nettisivut) ovat myös tärkeitä. Arvostamme halua oppia ja kehittyä, positiivista asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja. Cityspotting tarjoaa joustavan työympäristön, jossa voit tehdä työtä myös etänä. Työajat ovat myös joustavasti sovittavissa. Toimisto sijaitsee Kankaalla Yritystehtaan tiloissa. Työssä saat mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa myynti- ja projektinhallintatehtävissä. Tule mukaan innostavaan ja kasvavaan yritykseen, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään uusia kaupunkiseikkailuja!

Kasva tehtävään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. RekryKoulutus antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta. Lue lisää Rekrykoulutuksesta: https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/future-business-talent-keski-suomi-k24

Tule kuulemaan Rekrykoulutuksesta VirtuaaliMiittiin Torstaina 27.6. klo 13:00, kesto enintään 1h. Tapahtuma on verkossa, linkki tilaisuuteen: https://toimistot.te-palvelut.fi/kaikki-tapahtumat/-/ely-calendar/DWQ5DHFbCAMS/event/46833258

HAKU
Tähän työtehtävään haetaan Future Business Talent Rekrykoulutuksen kautta, jonka haku päättyy 29.7.2024. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja hakuohjeet:
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721958?searchPhrase=future%20business%20talent&&&announced=0&sort=1

Lisätietoja:
Emilia Nuotio, 050 475 7090, emilia.nuotio@talentgate.fi
Tarja Hyvönen, TE-palvelut, 0295 046 036, tarja.hyvonen@te-toimisto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721958