Ratkaisumyyjä yritysmyyntitiimiin, LEAD Henkilöstöratkaisut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 16.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Elisa on monena peräkkäisenä vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista! Elisa tarjoaa sinulle rennon ja ystävällisen työyhteisön, mahdollisuuden kehittää jatkuvasti osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä joustavan työkulttuurin, johon jokainen on tervetullut omana itsenään. Elisalla saat tukea työhösi ja kasvuusi sekä esihenkilöltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet, sillä pääsemme yhdessä parempiin tuloksiin. Meille elisalaisille on myös tärkeää luoda aidosti asiakkaille arvoa tuottavia ratkaisuja toimien samalla vastuullisesti.

Elisa kasvattaa yritysmyynnin tiimiään ja haemme nyt B2B-Myyntineuvottelijoita Elisalle Tampereelle.

Tule mukaan Elisan myyntiryhmään ja auta pk-yrityksiä toimintavarmaan sekä tuloksellisempaan arkeen. Tuoteportfolioosi kuuluu kaikki liittymäpalveluista moderneihin digi- sekä IT- maailman ratkaisuihin. Työn aloitus on 13.8. kattavalla palkallisella koulutuksella.

Tässä työpaikkailmoitus myös videolla: https://www.youtube.com/watch?v=e5aoBQlFcBg

Tehtävässä myyt ja tarjoat Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita yritysasiakkaille. Perehdytys- ja koulutusjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus saada omia vastuuasiakkuuksia hoidettavaksesi ja pääset haastamaan itseäsi myynnin saralla. Asiakaspalvelu, myynti ja asiakassuhteen ylläpito tapahtuvat pääasiassa puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Asiakaskuntasi ja tuoteportfoliosi on aidosti monipuolinen, https://yrityksille.elisa.fi

Toivomme sinulta
Halua olla mukana luomassa ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja löytää luontevasti ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Olet elementissäsi asiakastyössä, kommunikoit sujuvasti ja opit mielellään uutta. Innostut tavoitteista ja olet valmis haastamaan itseäsi!

Tarjoamme sinulle
- päivätyön ma-pe klo 8-16 välillä ja myöhemmin mahdollisuuden etätyöhön hybridimallilla
- kiinteän ICT alan TES:n mukaisen kuukausipalkan sekä reilut kannustelisät. Uuden myyjän keskituntiansio on noin 16e ja huippumyyjä tienaa kuukaudessa jopa 2000-3000e kannusteita peruspalkan lisäksi!
- mainiot kollegat ja ammattitaitoiset myyntiryhmäpäälliköt
- pitkäaikaisen ja turvallisen työpaikan
- jos tavoitteenasi on työssä eteneminen, tässä tehtävässä sinulla on loistavat etenemismahdollisuudet Elisalla

Lupaamme tarjota sinulle mielekkään työympäristön täynnä tukea ja uuden oppimista - naurua ja hyvää fiilistä unohtamatta! -Terveisin uusien myyjien myyntiryhmäpäällikkö Mikael & tiimi.

Palkkahaarukka on 2 500-5 000/kk

Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esihenkilöiden johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi. Tehtävään valituille teetetään huumausainetestaus. Työ alkaa kattavalla palkallisella perehdytysjaksolla.

Hae tehtävään 16.7.2024 mennessä näppärällä hakemuslomakkeella osoitteessa lead.fi. Ei kuitenkaan kannata odottaa viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana.

Lisätietoja: sara.bjorkroth@lead.fi / puh. 040 414 0390

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2023 reilu 6 miljoonaa
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://lead.fi/ratkaisumyyja-yritysmyyntitiimiin-tampere/