Koulutussuunnittelija, Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 28.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Luksian koulutuksen tuen ja kehittämisen yksikköön koulutussuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 21.8.2024-17.4.2025 tai yhteisesti sovitun sopimuksen mukaan (aloituspäivä). Kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa vähintään toisen asteen ammatillista tutkintoa (esim. merkonomi, sihteeri, tradenomi), kokemusta opiskelijahallinnosta ja Primus -opiskelijahallintajärjestelmästä, erinomaisia tietoteknisiä taitoja sekä valmiutta omaksua myös uusia sovelluksia.

Arvostamme itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palkattavan henkilön tehtäviin kuuluvat mm. koulutustarjonnan ja lukujärjestysten vieminen Primus - opiskelijahallintajärjestelmään ja järjestelmän kehittäminen yhdessä muiden järjestelmää käyttävien kanssa. Hän vastaa oman vastuualueensa tutkintojen rakenteen oikeellisuudesta järjestelmässä.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka 2 631,82 euroa / kk + Luksia lisä 76,71 euroa / kk. Ennen työtehtävän aloittamista valitun henkilön tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Tehtävän sijoituspaikka on Lohjan Toivonkadun tai Nummelan Ojakkalantien toimipiste sopimuksen mukaan.

Hakuaika tehtävään päättyy 28.7.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sari Hertell 4.7.24 saakka (vain sähköpostitiedustelut: sari.hertell@luksia.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUK-05-8-24/fi_FI