OMA-valmentaja (2) / Työllisyys- ja kasvupalvelut, Tampereen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 10.7.2024
  • Palkkaus: 3057,05-3301,61€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävämme on työvoima- ja yrityspalvelujen järjestäminen ja tuottaminen työnhakija-, työnantaja- ja yritysasiakkaillemme. Autamme työnantajaa ja työntekijää kohtaamaan. Edistämme työperäistä maahanmuuttoa sekä tuemme maahanmuuttajien kotoutumista, työllistymistä ja yrittäjyyttä. Kaikessa tekemisessämme näkyy rohkeus, halu kehittää ja kehittyä.
Teemme työtä uudistavalla otteella työllisyyden ja kaupungin elinvoiman edistämiseksi. Olemme mukana Pirkanmaan työllisyyden edistämisen kuntakokeilussa ja valmistaudumme parhaillaan TE-palvelut 2024-uudistukseen.

Haemme kahta (2) OMA-valmentajaa vakinaiseen virkasuhteeseen, tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Kansainvälisen osaamisen palveluiden työvoiman ulkopuolisten asiakkaiden OMA-valmentajana tehtävänäsi on edistää työvoiman ulkopuolisten maahanmuuttajien kotoutumista, työllistymistä ja koulutukseen ohjautumista. Kohderyhmänä on työvoiman ulkopuoliset maahanmuuttajat, jotka eivät ole kotoutumisen edistämisen palveluissa, mutta olisivat niihin oikeutettuja. OMA-valmentajana vastaat tarvittaessa asiakkaan osaamisen kehittämisen tarpeiden selvittämisestä sekä sopivien koulutuspolkujen rakentamisesta kotoutumisen näkökulmasta. Tavoitteena on ohjata asiakasta palveluihin ja toimenpiteisiin, jotka tukevat hänen kotoutumistaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Katsothan tarkemman tehtävänkuvauksen Kuntarekrystä TRE-01-642-24.

Kansainvälisen osaamisen palveluiden toimintakenttä on Pirkanmaan laajuinen ja palvelut tuotetaan keskitetysti kaikille Pirkanmaan alueella asuville kotoaikaisille työnhakijoille (pl. Kuhmoinen) 31.12.2024 saakka. 1.1.2025 alkaen palvelut tuotetaan tulevalle Tampereen seudun työllisyysalueelle (ml. 16 kuntaa). Työtehtävässä liikutaan Pirkanmaan alueella ja kulkeminen on helpointa omalla autolla.

Virkatehtävien menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Eduksi katsotaan:
- kokemus tai tuntemus julkisista kotoutumispalveluista, työllisyys- ja yrityspalveluista sekä osaamisen kehittämisen palveluista, joilla voidaan edistää vieraskielisten työllisyyttä
- kokemus asiakaspalvelutyöstä, erityisesti vieraskielisten työnhakijoiden palveluissa
- kokemus ja/tai valmius verkostoyhteistyöhön esim. oppilaitosten ja työnantajien edustajien kanssa
- kokemus ja/tai valmius yksilölliseen palvelujen esittelyyn ja markkinointiin asiakastyössä
- kokemus työtä ohjaavan lainsäädännön soveltamisesta (Laki työllisyyden kuntakokeilusta, julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta, työttömyysturvalaki ja laki kotoutumisen edistämisestä)
- hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
- voimassa oleva ajokortti

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 3057,05 €/kk, työkokemuslisästä sekä mahdollisista muista palkanlisistä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Se tarkoittaa, että rekrytoija ei näe Kuntarekryyn tallentamiasi henkilöön viittaavia tietoja kuten nimi, ikä, sukupuoli, äidinkieli ja valokuva. Vältäthän tuomasta näitä tietoja esille hakulomakkeella ja hakemustekstissäsi.

Täytä tehtävän kannalta oleelliset koulutus- ja työkokemustiedot sekä vapaamuotoinen hakemusteksti Kuntarekryn lomakkeelle, jotta rekrytoija näkee ne. Hakemuksen liitteet (esim. tutkintotodistukset ja CV) näkyvät rekrytoijalle vasta sen jälkeen, kun haastatteluun kutsuttavat on valittu. Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Tampereen kaupungin työntekijänä saat monenlaisia etuuksia käyttöösi. Kaupunki tarjoaa lounasedun monissa sopimusravintoloissaan. Käytössäsi on yksityinen työterveyshuolto sekä työmatka- sekä liikunta- ja kulttuurietu. Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassan jäsenenä tuet hyvinvointiasi ja saat taloudellista turvaa sairauden varalle. Työskentelet hybridimallissa ja käytössäsi on joustava työaika, modernit työskentelyvälineet ja toimitilat sekä monipuoliset kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuudet ja uralla etenemispolut kaupunkiorganisaation sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesihenkilö Harri Santala, puh. 040 737 7781, sähköpostiosoite muotoa etunimi.sukunimi2@tampere.fi (soittoaika 3.7.2024 klo 13-14). Haastattelut pidetään elokuun alussa.

Hakuaika päättyy 10.7.2024.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TRE-01-642-24/fi_FI