Varhaiskasvatuksen opettaja, Lempäälän kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 6.8.2024
  • Palkkaus: 2739,87€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sykkiikö sydämesi varhaiskasvatukselle ja onko sinulla reppu täynnä ideoita varhaiskasvatuksen kehittämiseksi? Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen toimeen 1.9.2024 alkaen.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia mahdollisuuksia kehittyä osana tiimiä. Toiminnan keskiössä meillä on lapset ja positiivinen pedagogiikka, olemme Suomen ensimmäinen varhaiskasvatuksen Huomaa hyvä -kunta!

Arvostamme innostunutta työotetta, vahvaa pedagogista osaamista, pienryhmäpedagogisia taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Varhaiskasvatuslaki 540/2018, 26 §, sosionomien kohdalla huomioidaan siirtymäsäännös 75 §. Sijaisuuksiin voidaan huomioida myös henkilöt, joilla on opinnot kesken.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottoa rikosrekisteriote.

Työpaikkahaastattelut pidetään 12.8.2024 klo 12-16.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LEM-05-32-24/fi_FI