Luokanopettaja, Mikkelin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 4.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Päämajakoulu on musiikkipainotteinen koulu Mikkelin keskustassa ja etsimme joukkoomme luokanopettajaa 4. luokan opettajaksi virkavapaan sijaisuuteen ajaksi 6.8.2024-31.7.2025.

Valittavalta edellytetään luokanopettajan kelpoisuutta asetuksen 986/1998 mukaan. Katsomme eduksi taidon opettaa pehmeitä käsitöitä ja kuvataidetta.

Perusopetusta tai esiopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Valittavalta toivotaan kiinnostusta ja monipuolista ammattitaitoa opetuksen ja koulun kehittämiseen, kehitys- ja yhteistyöhakuisuutta sekä rohkeutta tarttua uusiin asioihin.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot tutkintotodistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Virkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan 4.7.2024 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset ja kelpoisuuden osoittava todistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610946/fi_FI