Talous- ja hankinta-asiantuntija, Kauniaisten kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 3.7.2024
  • Palkkaus: 3250€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Talous- ja hankinta-asiantuntijan tehtäväkokonaisuus on kaupungilla uusi. Taloushallinnon keskeisiä tehtäviä ovat talousarvion, tilinpäätöksen ja osavuosikatsauksien laatiminen, koordinointi ja kehittäminen. Tehtävä sisältää talousraportointia ja kirjanpidollisia tehtäviä yhteistyössä laskentasuunnittelijan kanssa.

Hankinnoissa talous- ja hankinta-asiantuntijan tehtäviä ovat kaupungin hankintojen koordinointi ja kehittäminen, kilpailuttaminen sekä hankintoihin liittyvän päätöksenteon ja sopimusten valmistelu ja seuranta sekä yhteishankintoihin liittyvät toimet. Tehtävä sisältää henkilöstön ohjeistamista ja kouluttamista.

Kauniaisten kaupungin talouspalveluissa työskentelee neljä taloushallinnon ammattilaista. Läheinen yhteistyökumppani hankinta-asioissa on kaupunginlakimies.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksina ovat soveltuva korkeakoulututkinto sekä tyydyttävä molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen taito.

Odotamme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä tietoteknisiä taitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, taitoa kommunikoida sidosryhmien kanssa, paineensietokykyä sekä erityisesti positiivista asennetta ja vahvaa halua kehittää ja kehittyä.

Työskentelemme hybridinä siten, että läsnäolotyötä on vähintään kahtena päivänä viikossa.

Tehtävä täytetään toistaiseksi 1.9.2024 lukien tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3.250 e/kk sekä KVTES:n mukaiset työkokemuslisät (3 % tai 8 %).

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa 2.7.2024 mennessä Kuntarekry.fi:n kautta. Ensimmäisen kierroksen etähaastattelut pidetään elokuussa viikoilla 32 ja 33.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/611190/fi_FI