Barnskötare inom småbarnspedagogik, Kauniaisten kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 3.7.2024
  • Palkkaus: 2517,14€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kasabergets daghem söker en barnskötare inom småbarnspedagogik, fast anställning. Arbetet börjar 1.8.2024 eller enligt överenskommelse.

Du är en kreativ person, skapar lust att lära och har förmågan att se barnen som individer. Du är en trygg person och teamspelare, du kommer bra överens med både barn, vårdnadshavare och kolleger.
Som medlem i arbetsteamet deltar barnskötaren inom småbarnspedagogiken i planeringen, utvecklandet, genomförandet och utvärderingen av verksamheten.

Småbarnspedagogiken är välresurserad i Grankulla. I vår enhet har vi flera resursbarnskötare, daghemsbiträden och en egen speciallärare inom småbarnspedagogik.

På Kasabergets daghem satsar vi på en inkluderande verksamhetskultur, och hos oss blir du väl mött och får inlärning i dina arbetsuppgifter. Kom och jobba med oss!

Grankulla erbjuder följande personalförmåner:
- kunnig och hjälpsam personal
- ePassi Flex
- Gratis simning I Grankulla simhall
- Personalförmåner hos många företag
- Lunchnaturaförmån

Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018)
För uppgiften lämplig grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. T.ex. barnskötare, dagvårdare och närvårdare (kompetensområdet för pedagogisk verksamhet och vård av barn och unga).

Den valda ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610633/sv_SE