Putkiasentaja, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Putkiasentaja tiimiin, 40h/vko (Tampere)

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakkaallemme putkiasentajaa! Työt kestävät vähintään kesän yli, mutta jos kaikki menee hyvin, sinulla on mahdollista vakinaistua asiakkaalle kesän jälkeen. Yritys on tasaisesti kasvava toimija, joka tekee saneerauskohteissa LVI-asennuksia sekä pienempiä urakka- ja huoltotehtäviä. Yrityksellä on ajatuksena, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan. Yrityksen työntekijät viihtyvät siellä erinomaisesti ja työntekijäpysyvyys onkin toimijalla hyvällä tasolla! Tiimi on nuorekas, mutta ammattitaitoinen.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennustöistä yksityisistä kodeista suurempiin kokonaisuuksiin. Työkohteet ovat Pirkanmaan alueella. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Palkkaus työehtosopimuksen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mm.:
- työtä ihan vähintään kesäksi, mahdollisesti ihan vakituinen sopimus
- reilun palkkatason
- rennon, mutta ammattitaitoisen tiimin
- hyvän työnjohdon ja reilun tekemisen kulttuurin
- kattavammat työterveyspalvelut

Olisi hienoa, jos sinulla olisi vähintään kolmen vuoden työkokemus LVI-alan töistä. Etenkin saneerauspuolen kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kyllä, seuraavaksi olisi mukava kuulla sinusta lisää!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/20029. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20029