HIAB C-kuljettaja, kesätyö, Duolog Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Palkkaus: 15,16€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme reipasta C-kortillista kuljettajaa hiabilla varustettuun kuorma-autoon. Työssäsi viet kuorma-autolla työmaille tavaraa. Aiempi kokemus hiabin käytöstä on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Työvuorot alkavat n. klo 7-8 aikoihin arkisin ja työpäivien pituus vaihtelee 7-12h välillä. Auton lähtöpaikka sijaitsee Nurmijärvellä ja palkkauksessa noudatetaan AKT TES:iä ja palkka muodostuu kokemusvuosiesi mukaan.

Olethan joustava, oma-aloitteinen ja hyvässä fyysisessä kunnossa. Työssä tarvitaan voimassaoleva C-ajokortti, ammattipätevyys, digikortti. Sujuva suomen kielen taito on ehdoton vaatimus tässä työtehtävässä pärjätäksesi, työturvallisuuden vuoksi.

Hae tehtävään heti, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään välittömästi oikean ehdokkaan löydyttyä.

Työntekijöidemme uratarinoita löydät täältä: https://duolog.fi/tyonhakija/

Duolog on erikoistunut rekrytoimaan henkilöstöä erilaisiin logistiikan ja tuotannon tehtäviin valtakunnallisesti. Palkkaamme henkilöstöä tilapäisiin ja pysyviin tarpeisiin. Etsimme jatkuvasti ammattikuljettajia, varasto- ja terminaalihenkilöstöä, hyllyttäjiä sekä tuotannon työntekijöitä. Olemme luotettava, vakavarainen ja kasvussa oleva kotimainen yritys, siksi myös turvallinen työnantaja ja yhteistyökumppani.

Tutustu meihin www.duolog.fi ja liity Duologin satojen tyytyväisten työntekijöiden joukkoon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.duolog.fi/jobs/4622402-hiab-c-kuljettaja-kesatyo