Vuorovastaava, ravintola, Suur-Seudun Osuuskauppa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vuoropäällikkö, Hesburger Nummela

Nuorekkaaseen Nummelan Hesburgerin tiimiin etsitään VUOROPÄÄLLIKKÖÄ! Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen 30h/vko.

Hesburgerin vuoropäällikkönä tärkein tehtäväsi on varmistaa, että vuoro pyörii sujuvasti niin asiakaspalvelun, myyntitavoitteiden kuin tiiminkin osalta. Vastaat tuotteiden laadusta, ravintolan siisteydestä ja perehdytät myös uusia työntekijöitä Hesen toimintapahtoihin. Luot asiakkaillemme parhaan palvelun kokemuksen toimimalla itse esimerkkinä, työkavereitasi ohjaten ja kannustaen.

Toivomme, että asiakas tulee sinulle aina ykkösenä, olet tehokas ja nautit hektisestä työympäristöstä. Sinulta löytyy pelisilmää asiakaskohtaamisiin, olet luontainen vastuunkantaja ja näytät mielelläsi esimerkkiä muille tiimiläisille. Aiempi kokemus Hesburger-työskentelystä ja pikaruokakonseptin tunteminen katsotaan eduksesi, muttei ole välttämätöntä. Tässä on loistava tilaisuus kartuttaa kokemusta lähiesihenkilötyöstä. Etsimme työkaveria, joka pystyy työskentelemään vaihtelevissa vuoroissa ravintolan eri aukioloaikoina.

Haluamme tarjota sinulle

-Supervoimia S-etukortillesi! Miltä kuulostaisi -25% alennus S-ryhmän ravintoloista? Tai henksuhintainen hotellihuone viikonlopuksi? Entä leffalippujen ostaminen tarjoamallamme ePassilla? Suomen parhaimmiksikin kutsutuista henkilöstöeduista voit lukea esimakua täältä.
- Lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut Mehiläisessä sekä Pohjolan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
- Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaista palkkaa aiemman kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan - perustuntipalkka sijoittuu siis välille 13,37e/h-14,52e/h. Ja lisät päälle!
- Arvokasta kokemusta esihenkilötyöstä, organisoinnista, tiimityöstä, asiakaspalvelusta ja myynnistä. Näitä taitoja tarvitaan lähes jokaisessa työpaikassa, joten tilaisuus kerryttää kokemusta kannattaa käyttää hyödyksi.
- Mahdollisuuden viettää vapaa-aikaa SSO:n henkilöstömökeillä Vuokatissa, Nummella ja Kemiönsaaressa.
- Työntekijöitään arvostavan työpaikan. Olemme saaneet useana vuonna peräkkäin Suomen Innostavimmat Työpaikat-tunnustuksen ja viime vuonna saimme lisäksi Future Workplaces-sertifikaatin, mikä kertoo halustamme ymmärtää sitä, mikä työntekijöille on tärkeää.
- Kehittymistäsi tukevia koulutuksia ja mahdollisuuden edetä SSO-urallasi kiinnostuksesi ja kykyjesi mukaan - vaikka aina ravintolapäälliköksi asti.
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Työaika: osa-aikainen, 30h/vko
Haku päättyy: 30.6.2024

Lisätietoja tehtävästä antaa Tinja Nieminen, tinja.nieminen@sok.fi, p. 044 7705 497

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan jo tänään!

Työnantajakuvaus

Me SSO:ssa arvostamme työtä. Mutta vielä enemmän me arvostamme työntekijöitämme. Siksi meillä jaetaan ilot ja surut, vastuut ja vapaudet, autetaan kaveria ja mennään yhdessä eteenpäin. Ilmankos olimme yksi Suomen Innostavimmista työpaikoista 2023. Olemme osa valtakunnallista S-ryhmää, mutta oman alueosuuskauppamme SSO:n tunnuksen kohtaat varmimmin läntisellä Uudellamaalla ja Salon seudulla. Meillä on noin 80 toimipaikkaa neljällä eri toimialalla, jotka ovat market- ja tavaratalo-, liikennekauppa-, matkailu- ja ravitsemus- sekä autokauppa. Työllistämme noin 1200 ammattilaista, mutta tuoreelle osaamiselle ja energialle on aina tilausta. Toivottavasti tapaamme pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RAVINTOLAMAAILMA-PRISMA-NUMMELA/Vuoropllikk--Hesburger-Nummela_R-28327