Timpuri/laatoittaja (Tampere+lähikunnat), Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä ammattilainen, nyt olisi töitä tarjolla!
Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja kokenutta timpuria/laatoittajaa saneerauskohteisiin.Yritys toimii Pirkanmaan alueella ja pääasiallinen toimiala on rakennussaneeraus. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti yrityksen tiimiin.

Työskentelet erilaisissa saneerauskohteissa. Menestyt tässä tehtävässä, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta saneeraus- ja sisävaiheen viimeistelytöistä. Jos kykenet itsenäisesti tekemään esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen kohteen olet etsimämme henkilö. Etsimme siis tehtävään ensisijaisesti kokenutta ammattilaista, jolla on itsenäinen ja asiantunteva työskentelyote. Palkkaus tehtävään kokemuksen/sopimuksen mukaan. Hakijan palkkatoive tehtävään huomioidaan.

Töitä tehdään ma-pe 40h/vko ja normaali työpäivä on klo 7.00-15.30. Työkohteisiin kuljetaan autolla, joten B-ajokortti on pakollinen. Työkohteisiin voit liikkua yrityksen autolla tai omalla. Työpäivittäinen matkakustannus maksetaan TESin mukaan, jos käytät omaa autoa kulkemiseen.

Työ edellyttää:
- Kokemusta saneeraustimpurin työstä
- Kokemusta purkutöistä
- B-ajokorttia, koska työkohteet voivat vaihtua päivän aikana
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Rakennusalan koulutusta

Odotamme sinulta:
- Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
- Laatoitustaitoa
- Oman auton käyttömahdollisuutta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden työllistyä vakituisesti
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Selkeät työajat ja vapaat viikonloput
- Asiantuntevan tiimin ja rennot työkaverit

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Hae tehtävään tämän linkin kautta:https://www.click-hp.fi/hakemus/20021, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman kattavasti. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706. Halutessasi voit lähettää hakemuksen ja CV:si myös minulle sähköpostilla. Sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20021