Myyntipäällikkö, Niemen Tehtaat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Niemen Tehtaat on perheyritys ja Suomen vanhin huonekaluvalmistaja. Puusepänperinteitä siivittää pitkälle automatisoitu tuotanto ja tarjoamme tuotteitamme ja palveluitamme kuluttajille, jakelijoille ja projektiasiakkaille, kuten kouluille, päiväkodeille ja meriteollisuudelle. Katsomme tulevaisuuteen pitkää historiaamme kunnioittaen. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme tiloja ja ympäristöjä, joissa viihdytään ja voidaan hyvin.

Tarjolla on todellista tekemisen meininkiä: kalusteratkaisuliiketoiminta on keskiössä Niemen Tehtaiden kasvutarinassa ja tarjoamme sinulle keskeisen roolin kestävän kasvun mahdollistajana.

Kalusteratkaisuiden myyntipäällikkönä vastaat myynnistä julkisiin ja yksityisiin päiväkoteihin, kouluihin toimistoihin ja muihin vastaaviin tiloihin. Olet avainroolissa johtamassa yrityksen kasvua toimitusjohtajan, kodinkalusteiden myyntipäällikön ja markkinointipäällikön kanssa. Myynnin strategian kehittämisen ja toimeenpanon lisäksi sinulta löytyy aitoa innostusta myös käytännön myyntityöhön ja asiakkaiden ongelmien ratkaisuun. Vastaat nykyisten asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä, uusasiakashankinnasta ja kehität asiakkaita kiinnostavaa mallistoa yhteistyössä tuotesuunnittelun kanssa.

Odotamme sinulta:

Kokemusta ja näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä, myynti-intoa, proaktiivisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja tuloshakuista työskentelyotetta.
Näkemystä myynnin strategiseen kehittämiseen.
Soveltuva kaupallinen tai tekninen tutkinto.
Sujuvia IT-taitoja, esim. MS Office ja ERP sekä valmiutta sitoutua käytössä olevien järjestelmien hyödyntämiseen.
Erinomaisia viestintä- ja neuvottelutaitoja suomeksi ja englanniksi, suullisesti ja kirjallisesti.
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vastuunottoon ja tiimityöhön.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:katri.niemi@niementehtaat.fi