Autopeltiseppä Lahteen, Worker Etelä-Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 2.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista autopeltiseppää Lahteen. Työtehtäviisi kuuluvat monimerkkikorjaamon monipuoliset työtehtävät kuten peltityöt, kolarikorjaukset, lommojen oikaisu sekä naarmujen koneelliset huollot. Lisäksi tarjolla on mahdollisesti muita korjaustöitä omien kiinnostusten ja osaamisen mukaan.

Työsuhde on vakituinen, ja alkaa heti sopimuksen mukaan.

Työssä vaaditaan:

Korikorjausalan koulutusta tai vastaavaa koulutustaustaa
     Muutaman vuoden kokemusta korikorjausta alasta
     Hyviä kädentaitoja ja laadukasta työjälkeä
     Reipasta työtäpelkäämätöntä asennetta ja itsenäistä työotetta
     Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

Kattavan perehdytyksen
     Mukavan työilmapiirin ja työkaverit
     Reilun palkkauksen osaamisesi mukaan
     Työtehtävän mukaiset hyvät työvaatteet
     Vakituisen työsuhteen hyvän työnantajan palveluksessa

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian!
Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisää tietoa tästä työstä ja muista Etelä-Suomen alueen työmahdollisuuksista löydät osoitteesta www.worker.fi

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan - joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/66206605