Palvelutalon johtaja, Saga Care Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule johtamaan ja kehittämään yhtä suurimmista palvelutaloistamme!

Haemme nyt Saga Munkkiniemeen palvelutalon johtajaa vastaamaan palvelutalon tulosvastuullisesta johtamisesta ja kehittämisestä kokonaisuudessaan. Lue lisää alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Saga Munkkiniemi työpaikkana

Palvelutalo Saga Munkkiniemi sijaitsee viehättävässä puistokaupunginosassa Helsingin Munkkiniemessä. Munkkiniemi koostuu kolmesta eri rakennuksesta, sisältäen yhteensä 264 vuokrakotia. Yhteistiloistamme löytyvät kirjasto, kampaamo, kuntosali, ravintola, kahvila, sauna ja allasosasto sisä- ja ulkoaltaineen. Arvomme ovat kohtaamisen ilo, rehtiys ja rohkeus uudistua. Nämä toimivat ohjenuoranamme koko työyhteisössämme ja kaikissa asukaskohtaamisissamme.

Saga Munkkinimen johtajana

Päätehtävänäsi on tulosvastuullisena palvelutalon johtajana toimiminen tavoitteiden mukaisesti. Laatu, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys sekä kannattavuus ovat tärkeimpiä onnistumisesi mittareita.

Työsi pitää sisällään monipuolisia toimintaan liittyviä vastuita, kuten erinomaisen laadun varmistamisen ja toimintojen kehittämisen yhdessä sisäisten tukitoimintojen kanssa. Vastaat henkilöstön johtamisesta sekä vapaa-ajan ja kulttuuritoiminnan, ostopalveluiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kokonaisuuden johtamisesta. Päivittäisten operatiivisten tehtävien ohella tärkeä osa työtäsi on huolehtia asuntojen vuokrauksesta ja palveluiden myynnistä sekä erilaisten myynti- ja markkinointitoimenpiteiden suunnittelu.

Vastaat talon henkilöstöhallinnosta varmistaen henkilöstön saatavuuden hyvän perehdytyksen, työnantajakuvan ja johtamisen näkökulmasta. Viestit luontevasti eri sidosryhmien kanssa, esim. viranomaisten, asukkaiden, omaisten ja henkilökunnan. Kuulut Sagan laajennettuun johtoryhmään ja raportoit liiketoimintajohtajalle. Tehtävä on vakituinen.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinun olevan innovatiivinen palvelukonseptien ideoija ja halukas toimeenpanemaan niitä yksikössäsi. Toivomme sinulla olevan usean vuoden verran kokemusta henkilöstön ja laadun johtamisesta sekä esihenkilötyöstä. Liiketoimintalähtöisyys, näytöt palvelutoiminnan kehittämisestä ja myynnistä luetaan eduksi. Voit omata kokemusta myös muilta palvelutoiminnan aloilta. Soveltuva koulutustausta tehtävään on korkeakoulututkinto sosiaali- tai terveydenhuollon tai esimerkiksi kaupalliselta alalta. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työnkuvan, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään palvelutalon toimintaa. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja tukenasi toimii koko työyhteisösi ja organisaation tukifunktiot (mm. HR, laatu, talous). Laadukas asiakaspalvelu ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme perusta. Meillä on upeat asukkaat, joiden hyväksi teemme työtä monialaisena tiiminä. Panostamme esihenkilötyöhön ja työntekijöiden viihtyvyyteen. Työntekijöiden pysyvyys on tärkeä osa asukkaidemme viihtyvyyttä.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi ja palkkatoiveesi 7.7.2024 mennessä ja kerro meille, millaista kokemusta sinulta löytyy. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja saatamme olla yhteydessä haastattelusta jo ennen hakuajan päättymistä.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa HR Business Partner Heini Manninen, p. 050 572 2721, soittoajat: ke 19.6. klo 10-11, ti 25.6. klo 10-11 ja 14-15, ma 1.7. klo 9-10, to 4.7. klo 14-15
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.sagacare.fi/jobs/4615986-palvelutalon-johtaja-saga-munkkiniemi