Palvelumyyjiä /-asiantuntijoita LähiTapiola Pohjo, LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sanavalmiita, positiivisia, palvelualttiita ja ketteriä oppijoita asiantuntijatiimiimme

Etsimme palvelumyyjiä tai -asiantuntijoita vakituisiin tehtäviin

Olet yksi elämänturvaajistamme, joka huolehtii monipuolisesti asiakkaidemme palvelukokonaisuudesta ja sen ajantasaisuudesta. Sinulle asiakas on tärkeä ja haluat aidosti auttaa asiakasta kuuntelemalla ja kartoittamalla hänen elämäntilanteensa sekä ohjaamalla hänet tarvittaessa asiantuntijamme juttusille. Jos pidät tekemisen meiningistä unohtamatta myynnillisyyttä, iloisista tiimikavereista ja haluat työllesi merkityksen, niin hae mukaan huipputiimiin! Palvelet asiakkaita puhelimitse sekä sähköisten kanavien välityksellä.

Työnantajana LähiTapiola Pohjoinen tarjoaa hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden luoda monipuolinen ura elämänturvayhtiössä, jossa työ on oikeasti merkityksellistä. Sinulla on mahdollisuus edetä kahden vuoden kuluttua palveluasiantuntijan tehtäviin. Järjestämme hyvän perehdytyksen tehtävään ja mahdollistamme sinulle myös vakuutusalan tutkinnon (VTS) suorittamisen työn ohessa.

Meillä on käytössä liukuva työaika ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Digicenterin työtä voit tehdä LähiTapiola Pohjoisen alueelta käsin.

Tulevat työkaverisi kommentoivat työskentelyä LähiTapiola Pohjoisessa näin:

"Mukavat työkaverit, vaihtelevat työviikot ja omalla tekemisellä on mahdollisuus vaikuttaa palkkaan"

"Merkityksellisyyden tunnetta lisää se, kun hyvin työstä suoriutuville tarjotaan mahdollisuutta uusiin haasteisiin ja mahdollisuutta kouluttautumiseen. Lisäksi se, että työntekijöitä kohdellaan tasa-arvoisesti."

"Tämä työyhteisö tämä on niin mahtava porukka että kun meillä on hauskaa tehä työtä yhdessä, voidaan olla oma itsensä ei tarvi esittää mitään ja saahaan jakaa ongelmia ja onnistumisia. "

"On kiva tulla töihin, kun on kiva työyhteisö, mutta kans että pystyy kehittymään ja välitetään työntekijästä, että esimies välittää ja antaa tukea."

"Koen, että tässä työssä mä oikeasti oon tosi tärkeiden asioiden parissa, eli me tarjotaan asiakkaille todella tärkeitä ratkaisuja ja kerrotaan riskeistä, lisätään tietoisuutta ja tehhään niitä elämänturvatekoja ihan konkreettisiakin. Musta tuntuu, että ihanaa olla tämmösessä organisaatiossa mukana, että voi vaikuttaa ihmisten elämään."

Odotamme sinulta

- Soveltuvaa esim. kaupallista koulutusta/tutkintoa
 - Erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 - Myynnillistä työskentelyotetta elämänturvan asiantuntijana
 - Aktiivista, innostavaa ja vastuuntuntoista asennetta
 - Kykyä viestiä sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti
 - Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
 - Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta
 - Aitoa halua toimia jokapäiväisessä työssäsi arvojemme - hyväntahtoisuus, intohimo ja rohkeus - mukaisesti

Tarjoamme mahdollisuuden luoda monimuotoinen ura elämänturvayhtiössä, jossa työ on oikeasti merkityksellistä. Lisäksi tarjoamme:

- Laadukkaan perehdytyksen tehtävään sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi
 - Hyvät henkilöstöedut
 - TES:in mukaisen peruspalkan lisäksi mahdollisuuden omalla tekemisellä vaikuttaa palkkatasoosi
 - Ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella

Tule mukaan osaksi elämänturvayhtiötämme auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää!

Lisätietoja

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 31.7.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Henna Lehtosaari p. 045 869 7444, parhaiten tavoitettavissa ti 16.7. klo 15.00 - 16.00 ja to 18.7. klo 8.30 - 9.30.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset, ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/165624/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer