Päätoiminen tuntiopettaja: musiikki, Myllypuron p, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme musiikin päätoimista tuntiopettajaa yhtenäiseen peruskouluumme. Tehtävä kohdistuu sekä yläkoulun luokka-asteille 7-9 että alakoulun ryhmille sekä valinnaisryhmille. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään uudistuneessa työtilassa. Opetustila on hyvin varusteltu monipuolisin soittimin. Tilasta löytyy myös mahdollisuudet äänitystuotantoihin.

Koulussamme on osaava ja monipuolinen henkilökunta, joka kehittää toimintaa yhdessä. Arvostamme yhteisopettajuutta ja yhdessä tekemistä toisiamme kollegiaalisesti tukien.

Myllypuron peruskoulu sijaitsee luonnon läheisyydessä ja hyvien liikuntamaastojen ja -paikkojen vieressä. Toimimme kolmen toisiaan lähellä sijaitsevan toimipisteen kampuksella. Rakennukset on remontoitu lähiaikoina, joten meillä on monipuolisia oppimisympäristöjä mukaan lukien koulun piha-alueet.

Myllypuron peruskoulussa on noin 940 oppilasta ja kollegoita lähes 100. Koulussamme annetaan kaksikielistä opetusta (suomi-venäjä). Kieliohjelmamme on monipuolinen ja valinnaisissa opinnoissa korostuvat taito- ja taideaineet. Meillä on useita lähipalvelun erityisluokkia, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä yleisopetuksen luokkien kanssa.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-857-24