Sales Development Representative (SDR), Admicom Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi myynnin tukityö ammattitaitoisessa, huumorintajuisessa ja hyvää tulosta tekevässä tiimissä, jonka tuotteina ovat markkinoilla laajalti käytössä olevat ja käyttäjiensä kiittämät tietojärjestelmät? Jos mielenkiintosi heräsi ja haluat kehittää osaamistasi menestyvässä yrityksessä, jatka lukemista!

Myyntipäällikkömme toiminnanohjauksen, projektinhallinnan ja dokumentoinnin myyntitiimeissä kaipaavat apukäsiä, ja näin ollen etsimmekin Sales Development Representative- eli SDR-tiimiin kahta uutta työkaveria Jyväskylän tai Helsingin toimistollemme!

Tärkein tehtäväsi on herättää kiinnostusta palveluitamme kohtaan ja soittaa asiakastoimialojemme, eli rakentamisen, talotekniikan ja kiinteistöpalveluiden alan yrityksiin ja sopia tapaaminen myyjämme kanssa. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua myös muita myyntitiimiä tukevia tehtäviä, kuten asiakastietojen päivittämistä ja ylläpitoa CRM-järjestelmissä. Jos homma sujuu ja myyntityö kiinnostaa, tehtävästä on mahdollista edetä varsinaisiin myynnin tehtäviin!

TYÖSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ
reipasta ja rohkeaa asennetta tarttua luuriin
erinomaista suomen kielitaitoa ja selkeää suullista ilmaisua
hyviä vuorovaikutus- ja argumentointitaitoja
uteliasta ja kehittymishaluista asennetta
sinnikkyyttä toisteisen työn suorittamisessa

Asiakastoimialojemme tuntemuksesta tai aiemmasta työkokemuksesta myynnin tai vastaavien tehtävien parissa sekä osaamisesta Hubspot-järjestelmästä voi olla hyötyä, mutta niitä ei edellytetä.

SINULLE TARJOAMME:
hyvän perehdytyksen tehtävään ja tiimin tuen myös matkan varrella
hyvät työvälineet, viihtyisät toimitilat ja rennon työympäristön
kannustavan, tulospohjaisen palkkamallin
mahdollisuuden joustavaan työn ja muun elämän yhteensovittamiseen
kasvupolun myynnin tehtäviin: mahdollisuuksia kasvuun ja kehittymiseen

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työsuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika, jonka aikana tutustumme toisiimme ja arvioimme työssä onnistumisen ja viihtymisen edellytyksiä. Työstä maksetaan kuukausittaista pohjapalkkaa, joka on 2277 €/kk. Tämän päälle sinun on mahdollista saada tehtäväkohtaista provisioita. Saat käyttöösi myös Epassin virkistysedut, polkupyöräedun ja pääset mukaan henkilöstörahastopohjaiseen palkitsemisjärjestelmään.

TIIMILÄISTEN KOKEMUKSIA TYÖARJESTAAN:
- Työssäni parasta on se, että pääsee kehittämään keskustelu- ja myyntitaitoja mahtavassa työyhteisössä. Admicomilla perehdytys ja koulutus on ihan omaa luokkaansa, ja myyjän urasta haaveilevalle loistava mahdollisuus päästä alaan kiinni. Itse olen saanut kaiken arvokkaan teoreettisen tiedon ja koulutuksen lisäksi myös selkeämmän käsitykseni omista vahvuuksistani alalla, ja se on pitkälti yksilöitä tukevan työyhteisön ja yrityksen ihmisläheiseen arvomaailmaan perustavan johtamisotteen ansiosta. Täällä on ihmisen hyvä olla!

- Tässä työssä olen oppinut kantamaan vastuuta, hahmottamaan kokonaisuuksia paremmin ja kehittänyt organisointitaitojani. Potentiaalisten asiakkaiden prospektointia ja monikanavaista kontaktointia tehdessä myyntiprosessin alkupää on tullut todella tutuksi. Samalla kun on seuraillut keissien etenemistä, olen myös oppinut asioita myöhemmistä myynnin vaiheista. Työssä parasta on päästä seuraamaan myyntikeissejä, joita on itse saanut laittaa käyntiin. Tekemääni työtä arvostetaan suuresti ja siinä oppii monia hyödyllisiä taitoja, sekä avaa ovia moneen suuntaan.

- Saan työskennellä osana myyntiorganisaatiota, joka on täynnä toisiaan tukevia huipputekijöitä. Tässä työssä saa arvokasta tietoa myynnistä, ohjelmistoista ja kohdetoimialasta. Loistava ponnahduslauta myynnin pariin. Meillä on tiimissä matala hierarkia ja keskustelut johtoportaan kanssa on vähintäänkin suositeltavia. Työyhteisö on kannustava, välittävä ja tukee kehitystä niin yksilö- kuin tiimitasolla.

- Työssä oppii nopeasti paljon uutta ja mm. neuvottelutaidot ja rentous puheluihin ovat kasvaneet todella nopeasti. Myös provikka on houkutteleva, ja sillä voi oikeasti päästä korkeisiin palkkoihin. Myös vähän joustavammat työtunnit ja oman työn rytmitys ja itsenäisyys ovat todella hyviä lisiä!

KIINNOSTUITKO? Palkkaamme sopivat kaverit heti, kun löydämme teidät. Älä siis aikaile hakemisen kanssa, vaan ilmoita itsestäsi saman tien klikkaamalla alla olevaa painiketta! Jätäthän hakemuksen viimeistään 7.7.2024 mennessä. Haastattelut järjestetään alustavasti viikoilla 28-30. Tehtävän toivottu aloitus on alustavasti viikolla 32. Lisätietoja tehtävästä ja tiimistä voit kysyä HR-asiantuntija Aino Utilta (aino.utti@admicom.com / 040 723 5332).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/5ea9bb47-c59c-48cd-abb1-da6444a7f992/respond