Lääkäri, Kotisairaala ja palliatiivinen keskus, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 6.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kotisairaalan lääkäri, kotisairaala ja palliatiivinen keskus, lähiterveyspalvelut, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue (Seinäjoki).

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle muodostetaan uusi palveluyksikkö, johon kuuluvat alueellinen kotisairaala sekä hyvinvointialueen palliatiivinen keskus. Meillä on jo valmiina innokas ja ammattitaitoinen henkilöstö ja laadukas toiminta. Tavoitteenamme on edelleen kehittyä, lisätä kotisairaalahoidon volyymia, potilasmääriä ja innovoida uudenlaisia toimintamalleja potilaskeskeisesti. Kotisairaalan lääkärin tehtävänkuva on alueellamme uusi.

Kotisairaalan ja palliatiivisen keskuksen lääkärin työnkuvaan kuuluu monipuolisesti pääosin etäkontaktein toteutettavaa potilastyötä. Kotisairaalan lääkäri vastaa alueellisen kotisairaalan sairaanhoitajien sekä palliatiivisten hoitajien konsultaatioihin. Hän myös vastaa alue-ensihoitajan sekä kotihoidon koordinaattoreiden konsultaatioihin sekä ensihoidon kotiinjättökonsultaatioihin sekä suunnittelee potilaiden jatkohoidon asianmukaisimmalla tavalla. Tarvittaessa kotisairaalan lääkäri tekee kotikäyntejä, lähinnä palliatiivisten kotisairaalan potilaiden luona.

Kotisairaalan lääkäri osallistuu hyvinvointialueen kotisairaalatoiminnan kehittämiseen sekä lähiterveyspalveluiden lääkäreiden kouluttamiseen kotisairaalatoiminnan osalta.

Kelpoisuusehtona haettavaan virkaan on laillistetun lääkärin pätevyys. Palliatiivinen erityispätevyys ja aikaisempi työkokemus kotisairaalassa ja/tai palliatiivisten ja saattohoitopotilaiden parissa katsotaan eduksi. Myös aikaisempi kokemus etävastaanottotoiminnasta sekä terveydenhuollon digitaalisten ratkaisujen tuntemus katsotaan eduksi. Edelleen eduksi katsotaan erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla. Soveltuvia erikoisaloja ovat muun muassa yleislääketiede, geriatria, sisätaudit ja akuuttilääketiede. Kotisairaalan lääkäriltä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

Viran hoitaminen osa-aikaisesti on mahdollista.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään hakuajan päätyttyä. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/607847/fi_FI