Informaatikko, anonyymi rekrytointi, Vaasan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 19.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kulttuuri- ja kirjastopalveluissa tuotamme alueen asukkaille sivistyksen, kulttuurin ja hyvinvoinnin palveluja, ja tuemme elävää kaupunkikulttuuria. Vastuullamme ovat mm. lukutaidon ja yleisen kulttuuritoiminnan edistäminen, hakeutuvat kulttuuri- ja kirjastopalvelut, sekä tapahtumatoiminta.

Tarjoamme monipuolisen aineistokokoelman, viihtyisiä tiloja kokoontumiseen ja tekemiseen sekä erilaisia tapahtumia niin lapsille kuin aikuisillekin.
Luomme puitteita monipuoliselle kulttuuritarjonnalle ja olemme osaltamme vaikuttamassa Vaasan kehittymiseen kulttuurikaupunkina. Informaatikkona olet osa meidän moniammatillista työyhteisöämme.

Informaatikon päätehtävä on aikuisasiakkaille suunnattujen palveluiden tiimin vetovastuu, koordinointi ja toiminnan suunnittelu. Informaatikko suunnittelee myös toimintaa joka liittyy yleisen kirjaston demokratiaa, aktiivista kansalaisuutta ja osallistavuutta edistävään tehtävään.

Tehtävään kuuluu myös päävastuu Celia-palveluista, asiakaspalvelu, keskitetyn valinnan mukainen aineistonvalinta, luonnontieteet ja tekniikka-alueen kokoelmatyö. Oman aihepiirin sekä aikuisten tiimin suunnittelemien tapahtumien järjestäminen, omaan aineistovastuualueeseen liittyvien verkkosisältöjen tuottaminen. Informaatikko on valinta-, kokoelma- ja verkkosisältötiimin jäsen, ja hänellä voi olla kotipalveluasiakkaita.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset informaatioalan opinnot.

Kielitaitovaatimuksena on molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme:
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Hyviä asiakaspalvelutaitoja
- Kykyä työskennellä tiimissä
- Organisointikykyä ja järjestelmällisyyttä
- Kokemusta kirjastossa työskentelystä

Arvostamme:
- positiivista asennetta ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa
- kykyä omaksua uusia asioita
- kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja esiintymiskykyä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työskentely-ympäristön kulttuuri- ja kirjastopalveluissa. Ensisijainen työskentelypaikka on pääkirjasto ja työ on kaksivuorotyötä, joka sisältää säännöllisesti iltavuoroja sekä lauantaivuoroja. Työtä voidaan myös tehdä muissa toimipisteissä tarpeen mukaan. Työyhteisömme on moniammatillinen yhdistelmä kirjasto- ja kulttuurialan ammattilaisia.

Lisäksi tarjoamme etuja kaupungin palveluihin, työsuhdepyöräedun sekä e-passin kulttuuri-, liikunta ja hyvinvointiedun.

Tervetuloa mukaan joukkoomme kehittämään toimintaamme!

Tehtäväkohtainen palkka on 2 917,65 € / kk.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastattelut pidetään viikolla 31.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, äidinkieli ja sukupuoli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, kielitaito ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaisi anonymiteetin periaatteita. Ehenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemuksien joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Vaasan kaupunki suosii anonyymia rekrytointia. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSA905-02-187-24/fi_FI