Keittiöpäällikkö
Tietoa tehtävästä
Kiinnostaisiko sinua työ, jossa pääset toteuttamaan itseäsi ja tekemään hyvistä raaka-aineista monipuolisia ruokaelämyksiä ammattimaisissa ja nykyaikaisissa keittiöissä erilaisille asiakasryhmille?
Haemme reipasta ja palveluhenkistä ammattilaista vetämään keittiön tiimiä. Henkilön tulee olla oma-aloitteinen, joustava ja hänen on kyettävä itsenäiseen työskentelyyn.
Työtehtäviin kuuluvat muun muassa:
- Ruoanvalmistus sekä leivonta
- Asiakaspalvelu (muistotilaisuuksien vastaanotto sekä omaisten kohtaaminen)
- Keittiöstä vastaaminen
- Seurakuntatalon, viraston sekä kesäisin leirikeskuksen siivouksesta vastaaminen
- Raaka-aineiden tilaaminen
Työtehtävät edellyttävät:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Omaa autoa ja ajokorttia
- Sujuvaa suomenkielen taitoa
- Hygieniapassia
Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä.
Hakemus sekä palkkatoive tulee toimittaa sähköpostiosoitteeseen jussi.keko@evl.fi viimeistään 30.06.2024 mennessä. Työtehtävät alkavat 02.12.2024 n. kuukauden mittaisella perehdytyksellä.
Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteri. Palkkaus KirvesTesin vaativuusryhmän 403 mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.