Lärare, yrkesämnen, Svenska Framtidsskolan i Helsingforsregionen Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Prakticum ordnar yrkesutbildning på svenska inom ett flertal branscher i huvudstadsregionen och i östra Nyland. Ungdomsverkstaden SVEPS ingår i Prakticums verksamhet. Yrkesinstitutet har sammanlagt drygt 1200 studerande och ca.150 anställda.

Bekanta dig närmare med vår organisation, branscher samt lediga befattningar på www.prakticum.fi

Vi söker till Helsingfors en

LÄRARE FÖR HUX-UTBILDNINGEN

från och med 1.8.2024.

Hux-utbildningen är en utbildning med målgruppen läropliktiga och andra som har behov av handledande utbildning inför andra stadiet. Utbildningen har som mål att stärka grundläggande färdigheter, samtidigt som studerande har möjlighet att bekanta sig både med yrkesutbildningen och gymnasieutbildningen för att underlätta övergången till andra stadiet.

Som lärare på HUX-utbildningen får du aktivt delta i planeringen och genomförandet av undervisningen i alla utbildningsdelar som ingår i utbildningen. HUX-utbildningen är ännu relativt ny och utvecklas hela tiden, vilket ger även dig goda möjligheter att vara med i utvecklingsarbetet.

Vi söker dig som
är flexibel och har lätt att samarbeta olika typer av människor
har intresse och förmåga att undervisa, handleda och bemöta studerande med olika
utgångslägen
är intresserad av att ta tag i saker och utveckla verksamheten vidare
har erfarenhet av undervisning eller handledning i den grundläggande utbildningen,
eller från yrkesutbildningen

Vi värdesätter dessutom erfarenhet av bedömning inom den grundläggande utbildningen.

På Prakticum får du ambitiösa kolleger som stöttar dig i ditt arbete. Som organisation är vi framåtsträvande och innovativa, vi har ett gemensamt mål att erbjuda utbildning av hög kvalitet, både idag och imorgon. Prakticum är en trivsam organisation både för personal och studerande, något som vi arbetar strategiskt för.

Anställningen är tillsvidare. Arbetsplatsens placeringsort är Helsingfors. En prövotid på 6 månader tillämpas. Den som väljs ska kunna uppvisa ett straffregisterutdrag (504/02).

Ansökningarna lämnas senast 27.6.2024. Vi behandlar ansökningarna redan under ansökningstiden och de sökande som är mest lämpade för uppgiften kallas till intervju.

Blev du intresserad? Var gärna i kontakt om du har frågor, lotta.sjoblom@prakticum.fi eller per telefon: 050-4624828.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:lotta.sjoblom@prakticum.fi