Hallinto- ja taloussuunnittelija, Ulvilan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ulvila on vajaan 13 000 asukkaan nuorekas ja vireä kaupunki Satakunnassa. Suomen toiseksi vanhimpana kaupunkina haluamme olla myös Satakunnan tervein, liikkuvin ja osaavin kunta.

Sivistyksen toimialalla on vahvasti mukana ilo, äly ja yhteiselo!

Haemme joukkoomme yhteistyökykyistä ja kehitysmyönteistä osaajaa. Olet mukana tekemässä sivistyksen toimialaa koskevaa hallinnon ja talouden valmistelu, toteuttamista sekä suunnittelua yhteistyössä toimialajohtajan, palvelupäälliköiden ja toimialasihteerin kanssa sekä koko tiimin kanssa. Meillä Ulvilan sivistyksen toimialan hallinnossa on rento, luonnikas ja kannustava ilmapiiri.

Kiinnostaako Sinua tulevaisuuteen suuntautuva myönteinen kehittäminen ja yhdessä tekeminen?

Jos näin on, niin olet etsimämme henkilö!

Tällä hetkellä hallintomme kehittämisen painopisteinä ovat palveluverkon eteenpäin vieminen, digitaalisten palveluiden kehittäminen, osallistamisen vakiinnuttaminen sekä laadun, talouden ja tehokkaiden prosessien varmistaminen työympäristöissämme.

Arvostamme kehittävää ja joustavaa työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sivistyksen toimialan ja talouden tuntemusta sekä hyviä ICT-taitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES mukaisesti ja hallinto- ja taloussuunnittelijan tehtäväkohtainen palkka on noin 3050 €/kk. Työkokemuslisä määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävän kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto. Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekry.fi palvelun kautta viimeistään 25.6.2024 klo 15.00 mennessä.

Haluamme tarjota sinulle mielenkiintoisen ja mukavan työyhteisön, joka kannustaa idea- ja kokeilukulttuuriin, nykyaikaiset työvälineet, hyvät työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuurietuja (ePassi). Joustaviin työjärjestelyihin kuuluvat liukuva työaika ja mahdollisuus hybridityöskentelyyn.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610580/fi_FI