Kiinteistönmyyntiassistentti, Hämeenlinnan Asuntovälitys Oy LKV
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Haussa osa-aikainen tunti-/ provisiopalkkainen kiinteistösihteeri/ myyntiassistentti. Arvotamme hyviä sosiaalisia taitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, yrittäjämäistä työotetta, kykyä oppia nopeasti, erinomainen tietokoneen käyttötaidot, myös office ohjelmat.

Työ alkaa heti. Riittävä perehdytys tehtävään annetaan. Mahdollisuus perehtyä kiinteistönvälittäjän työhön ja osallistua kohteiden esittelyihin ja syksyllä työnantajan kustantamana osallistua kiinteistönvälittäjäkouluun (Helsingissä tai Tampereella), jonka jälkeen kannattaa osallistua LKV-kokeeseen.

Työ koostuu pääasiassa tuntityönä tehtävästä kiinteistösihteerin työstä, joka on lähinnä myytävien kohteiden valmistelua, asiakirjojen tilaamista ja tietojen syöttöä välitysjärjestelmään, kauppojen järjestelyä ja niiden päätökseen liittyviä tehtäviä.

Toimistomme toimialue on Kanta-Häme, enintään noin 100 km Hämeenlinnan keskustasta.

RE/MAX Helmi on ammattitaitoinen ja osaava paikallinen kiinteistönvälitystoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen parasta palvelua sydämellä, mutkattomasti ja joustavasti.

RE/MAX on maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysketju

Olemme osa maailman suurinta kiinteistönvälitysalan ketjua. Meillä on 50 vuoden kokemus tuloksekkaasta välitystyöstä, ja tukenamme yli 140 000 välittäjän verkosto yli 110 maassa.

Autamme vuosittain yli miljoonaa asiakasta tekemään onnistuneet asuntokaupat. Tätä tekstiä lukiessasi RE/MAX-välittäjät ympäri maailman ovat myyneet jo useamman asunnon - myymme nimittäin asunnon joka 7. sekunti.

Suomeen RE/MAX rantautui vuonna 2006, ja nyt meitä RE/MAXilaisia on Suomessa jo yli 450 ympäri Suomen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:nina.aitola@remax.fi