Silkkipainaja Helsinkiin, Duolog Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 15.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme pääasiassa osaavaa silkkipainajaa päivävuoroon Pohjois-Helsinkiin. Työ koostuu pääosin värin painonnasta esim. logoja erilaisille pinnoille, työnkuvaan kuuluu toki myös aputyöt kuten suojaus ja tavaroiden siirtely. Kaikki aiempi kokemus ja alan tuntemus on eduksesi.

Olet vastuussa siitä, että työnjälki täyttää korkeat laatuvaatimukset. Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä lopputuloksen on oltava moitteeton. Työpäiväsi sijoittuvat pääasiassa arkeen klo 7-15. Työ alkaa sopimuksen mukaan kattavalla perehdytyksellä.

Työsuhde on kokoaikainen 37,5h/vko ja toistaiseksi voimassaoleva.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta, hyvää työmoraalia ja sitoutumista laadukkaaseen työnjälkeen. Valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä noudattaa tarkasti työohjeita. Arvostamme sujuvaa suomen kielen taitoa. Kommunikointitaitoinen, huolellinen ja ahkera työntekijä pärjää tässä työssä.

Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Hae tehtävään heti, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen nettisivujemme kautta www.duolog.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.duolog.fi/jobs/4610436-silkkipainaja-helsinkiin/20551338-3fd6-4ed1-ba1c-94422efffe44