Kuorma-autonkuljettaja, kesätyö, Duolog Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ETSITKÖ KUORMA-AUTOLLA SUORITETTAVAA JAKELUAJOA?

Haemme nyt asiakkaallemme kuorma-autonkuljettajaa jakelutehtäviin Vantaalle. Auton lähtöpaikka sijaitsee Vantaalla ja työtä tehdään pääosin iltavuoroissa klo 15.00 alkaen sekä voi olla satunnaisia lauantaivuoroja. Työtunteja kertyy n. 60 kahteen viikkoon ja työ on määräaikainen 15.8.2024 asti. Työ alkaa heti kattavalla perehdytyksellä.

Työtehtäviin kuuluu tavaroiden jakaminen yksityistalouksiin työparin kanssa, joten löytyyhän sinulta yhteistyötaitoa. Hyvällä hakijalla on voimassaoleva C-ajokortti, ammattipätevyys ja digikortti. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja olet reipasotteinen, omatoiminen ja sovittujen tehtävien loppuun asti hoitaminen on sinulle itsestäänselvyys. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja arvostamme aiempaa kokemusta kuorma-autonkuljettamisesta työelämässä.

Hae tehtävään HETI nettisivujemme kautta, sillä tehtävä täytetään nopealla aikataululla.

TYÖNANTAJANA TARJOAMME:

- Mahdollisuuden kehittyä urallasi
- Yksityisen työterveyshuollon
- Luotettavan työsuhteen
- Henkilökohtaiset ja laadukkaat työvaatteet
- Työsuhteen, jossa noudatetaan muuttopalvelualan työehtosopimusta
- Hyvän työporukan ja asiantuntevat esimiehet

Työntekijöidemme uratarinoita löydät täältä: https://duolog.fi/tyonhakija/

Duolog on erikoistunut rekrytoimaan henkilöstöä erilaisiin logistiikan ja tuotannon tehtäviin valtakunnallisesti. Palkkaamme henkilöstöä tilapäisiin ja pysyviin tarpeisiin. Etsimme jatkuvasti ammattikuljettajia, varasto- ja terminaalihenkilöstöä, hyllyttäjiä sekä tuotannon työntekijöitä. Olemme luotettava, vakavarainen ja kasvussa oleva kotimainen yritys, siksi myös turvallinen työnantaja ja yhteistyökumppani.

Tutustu meihin www.duolog.fi ja liity Duologin satojen tyytyväisten työntekijöiden joukkoon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.duolog.fi/jobs/4609962-kuorma-autonkuljettaja-kesatyo/5a788fc8-e3ab-478c-91f7-4ac99d424135