Elintarviketyöntekijöitä, Saarioinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Saarioinen on tehnyt suomalaisten lempiruoat jo vuodesta 1957. Saarioinen on suomalainen perheyritys ja johtava valmisruokatalo n. 270 miljoonan euron liikevaihdolla. Olemme kotoisin Kangasalan Sahalahdelta, Saarioisten Kartanosta. Tämän lisäksi Saarioisten herkullista ruokaa tehdään Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1 200 saarioislaisen voimin. Saarioinen vaalii perinteitä ja kehittää samalla jatkuvasti uutta yhdessä suomalaisten kanssa. Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957.

Kiinnostaisiko sinua tulla mukaan valmistamaan ja kehittämään suomalaisten lempiruokia? Uskoisitko viihtyväsi perheyrityksessä, jossa on välitön ja positiivinen meininki? Hienoa, voisit hyvinkin olla etsimämme työkaveri!

Me Saarioisilla etsimme nyt

Elintarviketyöntekijöitä

tuotantotehtäviin tehtaallemme Sahalahteen Kangasalle. Meillä pääset tekemään monipuolisia elintarvikealan töitä porukassa, joka haluaa auttaa sinua oppimaan ja viihtymään.

Valmistat ja pakkaat maistuvia valmisruokia yhdellä monista tuotantolinjoistamme. Työtehtäväsi vaihtelevat päivän mittaan. Ne voivat sisältää esimerkiksi raaka-aineiden käsittelyä, ruuan valmistusta, massojen sekoitusta, annostelutyötä, prosessinhoitoa ja erilaisten tuotannon koneiden ja laitteiden käyttämistä. Sinulla on tärkeä rooli myös ruuan laadun varmistamisessa: seuraat, mittaat ja maistelet.

Työ on sopimuksesi mukaan kaksi- tai kolmivuorotyötä pääasiassa arkipäivisin. Suurin osa työsuhteista alkaa elokuussa. Tehtävät ovat määräaikaisia kestäen jouluun 2024 tai maaliskuun 2025 loppuun.

Millainen paikka Saarioinen on?
Saatatkin jo tuntea tuotteemme - herkulliset valmisruokamme, jotka ovat mukana monenlaisissa arjen ja juhlan ruokahetkissä. Olemme yksi alan johtavista ruokataloista ja vakiinnuttaneet paikkamme suomalaisten ruokapöydissä. Olemme sitoutuneita viemään tuotteidemme herkullisuutta, turvallisuutta ja vastuullisuutta jatkuvasti eteenpäin.

Miksi minun kannattaisi hakea töihin Saarioisille?
- Pääset osaksi työporukkaa, jossa on kotoisa ja välitön meininki. Kun meille tulee ensi kertaa, huomaa usein ensimmäisenä hymyn ja hyväntuulisuuden. Meillä viihdytään pitkään, ja kokeneemmat työntekijät ovat sitoutuneita opastamaan ja auttamaan sinua.
- Saat työhösi perusteellisen perehdytyksen ja työnopastuksen. Haluamme opastuksen ja tuen olevan niin hyviä, että voit tulla töihin joka päivä turvallisin mielin.
- Saat tehdä itsenäistä ja monipuolista työtä, jossa tekemiseesi luotetaan. Työskentelet pääsääntöisesti yhdellä osastolla, jossa löytyy monenlaisia tehtäviä ja työkaverit tulevat nopeasti tutuiksi.
- Palkkasi tulee olemaan keskimäärin lisineen n. 13,6-17€/h (Elintarvikealojen TES) riippuen aiemmasta kokemuksestasi ja tekemistäsi työvuoroista. Henkilöstöruokalamme tarjoilee maukasta ruokaa edullisesti ja voit myös hyödyntää henkilökuntamyymäläämme sekä tehtaan kuntosalia.

Mitä toivoisitte minulta?
Meillä pärjää monenlaisella taustalla ja ilman aiempaa kokemusta elintarvikealalta. Meille riittää, että:
- olet vähintään 18-vuotias
- olet toimeen tarttuva tekijä, joka uskaltaa kysyä neuvoa tarpeen tullen
- innostut aktiivisesta työstä - askeleita ja liikettä kertyy päivän aikana paljon
- viihdyt työporukassa, jossa on monenlaisia ihmisiä erilaisista taustoista

Kiinnostuin! Miten haku etenee?
- Käy täyttämässä hakemus osoitteessa www.saarioinen.fi - Avoimet työpaikat
- Hakuaika päättyy 31.7.2024, mutta käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.
- Pyrimme ilmoittamaan kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä viimeistään viikon kuluttua hakuajan päättymisestä.
- Viikoilla 30-32 tapaamme haastateltavia Sahalahdessa. Teemme tyypillisesti rekrytointipäätökset heti haastattelun päätteeksi.
- Työn tarkemmasta aloitusajankohdasta sovimme vielä yhdessä kanssasi erikseen.
- Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, henkilöstöpäällikkö Anu Kanamäki vastaa mielellään kysymyksiisi 15.7. alkaen, p. 040 592 7822.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://saarioinen.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=108