Suunnittelija, EU-asiat ja kv-tilanteet, Kela
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua EU-lainsäädäntö? Jos EU-lainsäädännön kehittämiseen vaikuttaminen ja sosiaaliturvan määräytyminen kansainvälisissä tilanteissa ovat intohimosi ja haluat olla mukana edistämässä asiakaslähtöistä toimintaa, tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa.

Haemme etuuksien ja palvelujen suunnitteluyksikön kansainvälisten etuusasioiden suunnitteluryhmään suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2024 saakka. Kyseessä on sijaisuus ja on mahdollista, että se jatkuu tämän määräajan jälkeenkin.

Työhösi kuuluu EU:n toimintaympäristön seuraamista, Kelaan vaikuttavaan EU-lainsäädäntöön liittyvää kehittämis-, suunnittelu- ja koordinointityötä ja näihin liittyvien erilaisten selvitysten laatimista sekä sidosryhmäyhteistyötä. Osallistut myös asumisperusteisten etuusoikeuksien ratkaisutyön neuvontaan ja ohjeistukseen sekä prosessien kehittämiseen. Lisäksi sinulle voi kuulua tehtäviä osaamiskeskuksen vastuulle kuuluvien yleisten kv-asioiden parissa sekä muita ryhmän suunnittelijan tehtäviä.

Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti Helsingissä Pitäjänmäellä tai Töölössä.

Lopullinen toimenkuva riippuu valittavan henkilön osaamisesta ja kokemuksesta.

Tarjoamme sinulle
haastavan, monipuolisen ja yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn, jonka parissa voit kehittyä asiantuntijana
kokeneen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen
palkan, joka on noin 4000 e/kk
laajat etätyömahdollisuudet sekä joustoa työn ja muun elämän yhteensovittamiseen.

Odotamme, että sinulla on
soveltuva korkeakoulututkinto
kokemusta suunnittelijan tai koordinaattorin työstä
hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot (suomi, ruotsi ja englanti)
kiinnostusta EU:n toiminnasta ja EU-lainsäädännöstä sekä kansainvälisistä asioista
taito tehdä yhteistyötä positiivisella ja rakentavalla asenteella ja hyvät verkostoitumistaidot
taito ja valmius toimia rakentavasti nopeatempoisissakin tilanteissa.

Katsomme eduksi, jos sinulla on EU-toimintaympäristön ja EU-vaikuttamisen tuntemusta, koordinointikokemusta, osaamista kansainvälisestä sosiaaliturvalainsäädännöstä sekä Kelan toiminnan tuntemusta. Hyvät tietotekniset perustaidot ovat hyödyksi. Arvostamme myös muuta kielitaitoa, kehittämishalukkuutta ja joustavuutta. Hyödyksi on, jos olet työskentelyotteeltasi aktiivinen ja oma-aloitteinen, kykenet johtamaan työtäsi määrätietoisesti kohti haluttua lopputulosta sekä pystyt jäsentämään epämääräisiäkin kokonaisuuksia ja selventämään niitä.

Me Kelassa kehitämme henkilöstökokemustamme jatkuvasti. Panostamme itse- ja yhteisöohjautuvaan työhön ja arvostamme henkilöstöämme. Teemme työtä monipaikkaisesti, mutta rakennamme myös yhteisöllisyyttä. Väestöliitto myönsi Kelalle vuonna 2024 Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen merkiksi siitä, että meillä työn ja muun elämän yhteensovittaminen on sujuvaa.

Kelassa työskentelee monenlaisia ihmisiä ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Panostamme yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Valitsemme tehtäviin ne henkilöt, joiden osaaminen ja kokemus vastaavat parhaiten haussa olevan työtehtävän vaatimuksia. Tervetuloa joukkoomme sellaisena kuin olet!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus, niin katsotaan, voisimmeko tarjota sinulle mielekkään työn ja seuraavan askeleen urapolullasi. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 1.7.2024. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 30, joten olethan saatavilla tuolloin ainakin etäyhteyksien päässä.

Lisätietoja tehtävästä antavat kansainvälisten asioiden osaamiskeskuksen päällikkö Suvi Rasimus p. 020 634 1949, etuuspäällikkö Päivi Kuivasniemi (17.6. klo 12-14 ja 20.6. klo 10-12) p. 020 634 9402 sekä suunnittelija Eeva Vasara (17.6. klo 12-14 ja 20.6. klo 10-12), puh. 020 634 1942. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse (etunimi.sukunimi@kela.fi)

Turvallisuusselvitys: Henkilöstömme, asiakkaidemme ja käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi teetämme valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen. Voit lukea aiheesta lisää osoitteessa www.supo.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.kela.fi/rekrytoi