Sähköasentaja, pääkaupunkiseutu, TYÖKUUTIO
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 4.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme

SÄHKÖASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudun alueelle.

Asiakkaamme on sähköalan pitkäaikainen ja luotettava toimija, joka toteuttaa teollisuuden asiakkaidensa projekteja asiakaslähtöisesti, kestävästi ja laadukkaasti.

Nyt he etsivät joukkoonsa ammattitaitoista ja kokenutta sähköasentajaa (prosessisähköistys / instrumentointi) kokoaikatyöhön vaihteleviin kohteisiin Turun alueella. Erityisesti arvostamme kokemusta teollisuus- ja/tai laivapuolelta sekä teollisuuden tuntemista ympäristönä.

Onko sinulla työtä ja muuttuvia olosuhteita pelkäämätön asenne ja valmius tehdä töitä eri vuoroissa, projektista riippuen? Jos on, voisit olla etsimämme ammattilainen! Sähköalan koulutuksen lisäksi edellytämme voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia (SFS 6002) ja työturvallisuuskorttia. Työkielenä käytetään suomea. Palkkaus TES:n mukaisesti.

Täytä hakemus kotisivullamme www.tyokuutio.fi tai lähetä osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi.

TYÖKUUTIO!
Olemme asiakkaidemme taustavoima rekrytoinneissa sekä olemme työntekijöidemme tukena koko työsuhteen ajan. Tavoitteenamme on yhdistää työntekijät uusiin työpaikkoihin. Meillä on työmahdollisuuksia opiskelijoille, alan vaihtajille, kesätyöntekijöille sekä jo kokeneille osaajille! Voit lukea meistä sekä kauttamme tarjottavista työntekijöiden eduista lisää www.tyokuutio.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.tyokuutio.fi