Myyntineuvottelija, TYÖKUUTIO
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 4.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme HUUB Wear Oy:lle

MYYNTINEUVOTTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

HUUB Wear Oy on kotimainen työ- ja vapaa-ajan asujen maahantuoja. Valikoimaan kuuluvat kattavasti eri toimialojen vaatemallistot laadukkailta brändeiltä B2B puolella. Asiakaspalvelu toimii kaikilla toimialoilla ympäri Suomen. Tiimi on pieni ja lämminhenkinen, mutta sitäkin tehokkaampi. HUUB Wear haluaa jatkaa hyvää kasvuaan ja kehittää palvelukokonaisuuttaan entistäkin paremmaksi. Hyppää mukaan, jos sinulta löytyy draivia myyntihommiin!

Myyntineuvottelijana olet aktiivisesti yhteydessä uusiin ja olemassa oleviin asiakkaisiimme. Et pelkää tarttua puhelimeen ja lähdet myös mielelläsi tapaamaan asiakkaitamme kasvotusten. Myyntityö saa sinusta parhaat puolesi esiin ja haluat löytää asiakkaille aina parhaan mahdollisen ratkaisun. Tehtävään kuuluu myynnin lisäksi asiakassuhteen ylläpitotyötä. Suurin osa työstä tapahtuu puhelimitse ja sähköpostitse ja työssä pärjäät suomen kielellä. Työtä tehdään arkisin Turun toimistollamme klo 8-16.

Odotamme että sinulla on aiempaa kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Olet oma-aloitteinen, hyväntuulinen ja paineen allakin pystyt hoitamaan hommat loppuun saakka. Tärkein edellytys työssä menestymiseen on ulospäinsuuntautunut persoona ja erinomaiset sosiaaliset taidot. Asiakkaiden tapaamisen helpottamiseksi toivomme, että sinulla on auto käytössäsi. Pakkasi työsuhteen alussa on 2000 €/kk.

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä se sähköpostilla osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi.

TYÖKUUTIO!
Olemme asiakkaidemme taustavoima rekrytoinneissa sekä olemme työntekijöidemme tukena koko työsuhteen ajan. Tavoitteenamme on yhdistää työntekijät uusiin työpaikkoihin. Meillä on työmahdollisuuksia opiskelijoille, alan vaihtajille, kesätyöntekijöille sekä jo kokeneille osaajille! Voit lukea meistä sekä kauttamme tarjottavista työntekijöiden eduista lisää www.tyokuutio.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.tyokuutio.fi