Esiopetuspätevä varhaiskasvatuksen opettaja, Touhula Varhaiskasvatus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 28.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme esiopetuspätevää varhaiskasvatuksen opettajaa Touhula Lippulaivaan, Mikkeliin.

Olemme iloinen ja lämminhenkinen päiväkoti, joska sijaitsee keskellä vehreää ja kaunista Rantakylän aluetta Mikkelissä. Päiväkodin lähellä sijaitsevat hyvät liikuntamahdollisuudet sekä retkeilymaastot. Olemme kehityshenkinnen työyhteisö, joka nauttii tiimityöskentelystä. Työntekijät ovat määritelleet työkaverit parhaaksi asiaksi työpaikalla. Eräs työntkeijä kuvasi näin: "Parasta työssä on työkaverit, jotka tukevat ja auttavat tilanteessa kuin tilanteessa."

Asiakkailta olemme saaneet palautetta mukavista, ystävällisistä, huumorintajuisista sekä osaavista aikuisista, jotka järjestävät lapsille mielekästä ja kivaa toimintaa. Vanhemmat arvostavat myös päiväkodin mieluisia ja inspiroivia leikkitiloja, niin sisällä kuin ulkona.

Eskarissa opetellaan tärkeitä taitoja koulupolkua varten. Tuet ja autat oivaltamaan. Annat mahdollisuuden yrittää ja kokeilla. Parasta on, että pääset kokemaan oppimisen iloa yhdessä lasten kanssa joka päivä. Olet luomassa perustaa lapsen matkalla heidän suurimpaan seikkailuunsa: elämään. Keväällä ojentaessasi lapselle ruusun ja eskaritodistuksen, tunnet kuinka jokainen lapsi jättää jäljen sydämeesi ja sinä heidän unelmiinsa. Oletko sinä valmis täyttämään nämä saappaat?

Esiopettajana vastaat ryhmäsi esiopetussuunnitelman mukaisesta toiminnasta. Opettajana varmistat ryhmäsi laadukkaan esiopetuksen ja sitä täydentävän varhaiskasvatuksen suunnittelusta, sekä pedagogisesta toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä tiimisi kanssa. Käytössämme on Touhulan yhteinen pedagoginen vuosisuunnitelma, Touhula Rytmi, joka tukee suunnittelu- ja arviointityötäsi. Opettajamme kehuvat Touhula Rytmiä alan laadukkaimmaksi työkaluksi. Työssäsi pääset vaikuttamaan koko päiväkodin kehittymiseen, sillä annamme tilaa omalle persoonalle, aktiivisuudelle ja uusille ideoille.

Koska Sinä tulet tekemään maailman tärkeintä työtä onnellisen lapsuuden luomiseksi, niin me haluamme huolehtia sinun hyvinvoinnistasi. Työntekijänä meillä olet oikeutettu mm. työterveyshuoltoon Pihlajalinnassa, Epassi-etuun 200 €/ vuosi, työhyvinvointirahaan 80 €/hlö/vuosi sekä taukokahvien ja työiltojen tarjoiluihin.

Tämän lisäksi me tarjoamme sinulle

- kattavan perehdytyksen työhösi

- kannustavan, joustavan ja ketterästi kehittyvän toimintakulttuurin

- laadukkaat pedagogiset työvälineet ja toimintamallit

- kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- täydennyskoulutusstipendit omaehtoiseen täydennyskouluttautumiseen

Ja me odotamme sinulta

- motivoitunutta asennetta, vastuuntuntoisuutta ja työhön sitoutumista

- erinomaisia yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi

- kykyä toimia rakentavasti tiukoissakin tilanteissa

- kelpoisuusehtojen mukaista varhaiskasvatuksen opettajan koulutusta ja esiopetuspätevyyttä. Tarvittaessa huomioimme myös varhaiskasvatuksen opettajaopiskelijat, tuemme varhaiskasvatuksen opettajaksi pätevöitymistä kannustinohjelmamme kautta.

- voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Touhula Lippulaiva

Touhula on yksityinen päiväkotiperhe ja meillä on 113 päiväkotia ympäri Suomen. Olemme varhaiskasvatusalan merkittävä työllistäjä ja meillä työskentelee n. 2000 touhulalaista luomassa onnellista lapsuutta ja hyvää työelämää. Työllistämme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, -opettajia, -erityisopettajia, päiväkotiapulaisia, avustajia, päiväkodin johtajia sekä omalla asiantuntijuusalueellaan toimivia tukipalveluasiantuntijoita. Kaikilla meillä on tärkeä vastuu lasten tulevaisuuden rakentajana. Meitä ohjaavat arvomme ovat hyvinvointi, avoimuus, vastuullisuus ja oppimisen ilo.

Puhelin: 010 325 8766 Sähköposti: anni-maria.saaririnne@touhula.fi Sijainti: Ylännetie 10, Mikkeli
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/esiopetuspateva-varhaiskasvatuksen-opettaja/ZANdJK