Varhaiskasvatuksen opettaja, Touhula Varhaiskasvatus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa Touhula Lennokkiin, Tampereen Härmälänrantaan!

Touhula Lennokki on avannut ovensa 1.8.2023, joten nyt sinulla on upea mahdollisuus päästä luomaan kanssamme uuteen päiväkotiin onnellista lapsuutta sekä hyvää työelämää! Meille sinun vahvuutesi ja mielenkiinnonkohteesi ovat tärkeitä, joten pääset niitä varmasti hyödyntämään osana päiväkodin toimintaa! Päiväkodin teemana on taide, joka näkyy toiminnassamme päivittäin. Touhula Lennokkiin mahtuu neljä lapsiryhmää ja noin 70 lasta ryhmien ikärakenteesta riippuen. Vastaremontoidut päiväkodin tilat ovat modernit, valoisat ja avarat, mahdollistaen oppimisympäristöjen muokkaamisen tarpeiden mukaiseksi. Päiväkodille on rakennettu myös tilava ja ulkoiluun innostava leikkipiha. Touhulassa toimitaan päiväkotipäivän aikana pienryhmissä ja päiväkodin tiloja sekä lähiympäristöä hyödynnetään monipuolisesti. Tilat pitävät sisällään myös varhaiskasvatuksen opettajille tarkoitetun erillisen suunnittelutilan, varmistaen suunnitteluaikojen rauhallisen työskentely-ympäristön. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tammikuun 2024 henkilöstökyselyn perusteella päiväkodissamme erityisen mukavaa on hyvä työilmapiiri.

"Esihenkilö kuuntelee kyllä huolet ja murheet ja pyrkii kannustamaan aina kaikkia" - kertoo Touhula Lennokin työntekijä

Etsimme nyt positiiviseen ja idearikkaaseen joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa. Toivomme sinulta halua ottaa vastuuta, kiinnostusta kehittää toimintaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Meillä Touhulassa pääset vaikuttamaan koko päiväkodin kehittymiseen, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa. Edistät lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhdessä työyhteisön ja perheiden kanssa. Työsi tukena on Touhulan pedagoginen vuosisuunnitelma, Touhula Rytmi, joka auttaa sinua toiminnan suunnittelussa, kehittämisessä ja arvioinnissa.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi pedagogisesta toiminnasta. Edistät lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhdessä työyhteisön ja perheiden kanssa sekä toimit monialaisessa yhteistyössä muiden asiantuntijoiden parissa. Työsi tukena on Touhulan pedagoginen vuosisuunnitelma, Touhula Rytmi, joka auttaa ja helpottaa sinua toiminnan suunnittelussa ja pedagogisessa arvioinnissa. Opettajamme kehuvat Touhula Rytmiä alan laadukkaimmaksi työkaluksi. Touhulassa pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme tilaa aktiivisuudelle ja uusille ideoille.

Koska Sinä tulet tekemään maailman tärkeintä työtä onnellisen lapsuuden luomiseksi, niin me haluamme huolehtia sinun hyvinvoinnistasi. Työntekijänä meillä olet oikeutettu mm. työterveyshuoltoon Pihlajalinnassa, Epassi-etuun 200 €/ vuosi, työhyvinvointirahaan 80 €/hlö/vuosi sekä taukokahvien ja työiltojen tarjoiluihin.

Tämän lisäksi me tarjoamme sinulle

- kattavan perehdytyksen työhösi

- kannustavan, joustavan ja ketterästi kehittyvän toimintakulttuurin

- laadukkaat pedagogiset työvälineet ja toimintamallit

- kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- täydennyskoulutusstipendit omaehtoiseen täydennyskouluttautumiseen

Ja me odotamme sinulta

- motivoitunutta asennetta, vastuuntuntoisuutta ja työhön sitoutumista

- erinomaisia yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi

- kykyä toimia rakentavasti tiukoissakin tilanteissa

- kelpoisuusehtojen mukaista varhaiskasvatuksen opettajan koulutusta. Tarvittaessa huomioimme myös varhaiskasvatuksen opettajaopiskelijat sekä kokeneet lastenhoitajat. Tuemme varhaiskasvatuksen opettajaksi pätevöitymistä kannustinohjelmamme kautta.

- voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Touhula Lennokki

Touhula on yksityinen päiväkotiperhe ja meillä on 113 päiväkotia ympäri Suomen. Olemme varhaiskasvatusalan merkittävä työllistäjä ja meillä työskentelee n. 2000 touhulalaista luomassa onnellista lapsuutta ja hyvää työelämää. Työllistämme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, -opettajia, -erityisopettajia, päiväkotiapulaisia, avustajia, päiväkodin johtajia sekä omalla asiantuntijuusalueellaan toimivia tukipalveluasiantuntijoita. Kaikilla meillä on tärkeä vastuu lasten tulevaisuuden rakentajana. Meitä ohjaavat arvomme ovat hyvinvointi, avoimuus, vastuullisuus ja oppimisen ilo.

Puhelin: 010 3258605 Sähköposti: piritta.hakala@touhula.fi Sijainti: Sisunaukio 1, 33900 Tampere
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varhaiskasvatuksen-opettaja/DGnB3N