Toiminnan ohjaaja, Rovaniemi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Palkkaus: 2618,11€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule toiminnan ohjaajaksi Lappiin!

Toiminnan ohjaaja vastaa palvelu- ja hoitosuunnitelmapalavereiden järjestämisestä ja suunnitelmien laadinnasta. Hän toimii asukkaiden verkoston yhteyshenkilönä (esimerkiksi sosiaalitoimi, edunvalvonta, Kela, päivätoiminta, henkilökohtainen avustus ja omaiset). Näihin tehtäviin on varattu erillistä viikkotyöaikaa. Työ on jaksotyötä, mutta toiminnan ohjaajan työnkuva painottuu kuitenkin enemmän aamu- ja arkipainotteiseksi sisältäen jonkun verran ilta- ja viikonlopputöitä. Toiminnan ohjaajana osallistut asukkaiden perushoivaan, huolenpitoon ja ohjauksen toteutumiseen kaikissa arjen toiminnoissa. Tämän lisäksi osallistut lääkehoidon toteuttamiseen lääkeluvallisena.

Rasti, Kipinä Kaarnassa on 25 asukaspaikkaa. Tämän hetkinen toimi sijoittuu pääosin Kaarna-asumisyksikköön, jossa asuu 8 erityistä tukea tarvitsevaa asukasta. Työssämme on tärkeää tukea asukkaita omien voimavarojen löytämiseen ja käyttämiseen. Asukkaiden itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta tuetaan yksilöllisillä menetelmillä. Asumisyksikössä käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Työntekijät työskentelevät asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan. Haluamme mahdollistaa asukkaille tasa-arvoisen, yksilöllisiä tarpeita ja valinnanvapautta kunnioittavan arjen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Tarjoamme Sinulle:
- Monipuolisen työnkuvan kehittyvässä työyhteisössä
- Hyvinvointialueen yhteiset työhyvinvointiedut, kuten Smartumin ja polkupyöräedun
- Lähiesihenkilön ja moniammatillisen asiantuntijatiimin tuen työhösi
- Moniammatillisen, innokkaan ja innovatiivisen työporukan
- Joustavan työvuorosuunnittelun
- Koulutusta mm. kommunikoinnin tukemiseen, itsemääräämisoikeuteen ja autismiin

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (esim. sosionomi) tai soveltuva opistoasteinen tutkinto.
Arvostamme kehitysvamma-alaan ja autismiin liittyvää osaamista ja kokemusta.
Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kuntouttavaa työotetta ja toimintaa asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen sekä voimassa olevien säännösten mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 618,11 €/kk. Tehtävässä on enintään kuuden kuukauden koeaika.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 1.7.2024 klo 15.00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610054/fi_FI