Vaatelajittelija/Varastotyöntekijä, U-landshjälp från Folk till Folk i Finland sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 4.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta!

U-landshjälp från Folk till Folk i Finland sr (UFF) on yleishyödyllinen säätiö, joka toimii ilmaston ja globaalikehityksen hyväksi. Säätiö työllistää noin 270 henkilöä. Toimintaamme kuuluu kotimaan ympäristöpalvelu, globaalikehitystyön tukeminen Afrikassa ja Intiassa sekä ympäristö- ja globaalikehityksestä tiedottaminen. Keräämme varoja käytettyjen vaatteiden myynnillä ja solmimalla rahoituskumppanuuksia globaalikehitystyöohjelmien hyväksi. Lue meistä lisää www.uff.fi.

Haemme nyt

Vaatelajittelijaa / varastotyöntekijää

Nurmijärven Klaukkalassa sijaitsevaan lajittelukeskukseemme vaatteiden lajittelun tuotantoon.

Vaatelajittelijan työtehtäviin kuuluu käytettyjen vaatteiden ja kenkien lajittelu, pakkaus ja varastotyötä sekä muita osoitettuja tehtäviä.

Aiempi työkokemus tekstiilialalta sekä varastotyön kokemus on eduksi. Sinulla on hyvä vaate- ja materiaalituntemus, ja olet trenditietoinen sekä kiinnostunut muodista. Tunnistat ajankohtaisen muodin suuntaukset sekä omaat innostuneisuuden muodin tulevaisuuden seuraamiseen.

Arvostamme seuraavia asioita:

-Kykenet itsenäiseen työhön ja otat mielellään vastuuta
-Olet kiinnostunut myös laadun ja prosessien kehittämisestä
-Sinulla on reipas ja joustava asenne työntekoon ja kykenet tavoitteelliseen työotteeseen

Tehtävä on noin vajaa vuoden määräaikainen, mutta tehtävässä on mahdollisuus jatkoon toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on pääasiassa klo 6-14, myös työvuorot klo 14-22 ovat ajoittain mahdollisia. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia.

Työskentely kierrätysvaatteiden kanssa on pölyistä, joten työ ei sovellu astmaatikolle tai pölyallergikolle. Työ on fyysistä.

Me UFF:lla haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?3ab01f66