Toiminnansuunnittelija, Talous-, strategia- ja su, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Palkkaus: 4046,76€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako työ sosiaali-, terveys ja pelastustoimialalla, toiminnan- ja taloudensuunnittelun osaavan ja innostuneen tiimin kanssa ja laajalla tehtäväkentällä?

Haluaisitko olla mukana kehittämässä ja ylläpitämässä helsinkiläisten sote-palveluja?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen toiminnansuunnittelijaa Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalle talous-, strategia- ja suunnittelupalveluihin. Tehtävä kohdentuu ensisijaisesti Helsingin sairaalaan, johon sairaalatoiminnan lisäksi kuuluu kotiin suuntautuvia palveluita, poliklinikkatoimintaa ja monipuolisesti kaiken ikäisten kuntoutuspalveluita. Helsingin sairaala on osa toimialan suurinta palvelukokonaisuutta sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut.

Toiminnansuunnittelijan tehtäviin kuuluu palvelujen, palvelukokonaisuuksien ja toimialan ylimmän johdon strategisen ja operatiivisen johtamisen asiantuntijatuki, erilaista tiedon analysointia, raportointia ja tilastojen tuottamista sekä asiantuntijasihteerin tehtäviä. Lisäksi tehtävä sisältää erilaista päätöksenteon, lausuntojen ja selvitysten valmistelua.

Tehtävässä tarvitaan laajojen kokonaisuuksien hahmottamiskykyä, yli sektori- ja palvelurajojen tapahtuvaa yhteistyötä, erinomaista paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä digiosaamista ja innostusta uusien työkalujen käyttöönottoon.

SOTE-lainsäädäntö, valtion ohjaus ja rahoitusmekanismit haastavat meitä palvelujen järjestäjinä ja tuottajina kehittämään toimintaa ja raportointia.

Haemme tehtävään rohkeaa, itseohjautuvaa osaajaa, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja tehtäviin.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:
- ylimmän johdon, palvelukokonaisuuksien ja palvelujen johdon strategisen ja operatiivisen johtamisen suunnittelu- ja asiantuntijatuki
- erilaista datan validointia, tiedon analysointia, raportointia ja tilastojen tuottamista
- tiedolla johtamisen kehittäminen
- erilaista päätöksenteon, lausuntojen ja selvitysten valmistelua

Meillä pääset suunnittelemaan tulevaisuuden sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluja Suomen suurimmalla sotepe-alueella. Suurena toimijana me annamme puitteet ja tuen, jotka mahdollistavat sinulle tehtävässä onnistumisen. Meillä on hyvä yhteishenki, jonka eteen, samoin kuin toistemme auttamiseksi, teemme kaikki töitä. Tiimimme vahva asiantuntijuus tarjoaa sinulle vankan kollegiaalisen tuen ja oman osaamisesi kehittymisen mahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla. Lisäksi voit viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Haastattelut tehtävään pidetään 1.-5.7.2024 välisenä aikana.

Kelpoisuusehto:

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen ja lainsäädännön tuntemusta, hyviä yhteistyötaitoja, kykyä selkeään suulliseen ja kirjalliseen viestintään sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Luemme eduksi sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelujen, erityisesti Helsingin sairaalan toiminnan tuntemuksen sekä tehokkaan ja aktiivisen työskentelyotteen, erinomaiset tiimityöskentelytaidot sekä halun oppia uutta ja laajentaa osaamista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-04-68-24