Mekaniikkasuunnittelija, GRK Suomi Oy, Sonkajärvi, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 13.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme GRK:lle uransa alkuvaiheessa olevaa motivoitunutta ja kehittymishaluista mekaniikkasuunnittelijaa. GRK on suomalainen rakennusalan konserni, jonka ydinosaamiseen kuuluvat vaativien ja merkittävien infrarakennushankkeiden toteutus. Mekaniikkasuunnittelijana sinulla on mahdollisuus päästä mukaan monipuolisten ja mielenkiintoisten ratatyökoneiden suunnittelutehtävien pariin. Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae jo tänään, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävänkuvaus
Mekaniikkasuunnittelijana tulet toimimaan ratatyökoneiden varusteluun ja rakentamiseen liittyvien suunnittelutehtävien parissa. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi kaivinkoneiden tai kuorma-autojen mekaanisten osien ja rakenteiden suunnittelu. Roolin työtehtävät vaihtelevat pienemmistä suunnittelutehtävistä isoihin kokonaisuuksiin. Mekaniikkasuunnittelijana menestyy henkilö, joka hallitsee Solidworksilla työskentelyn sekä omaa suuren motivaation oppia ja kehittyä suunnittelutehtävissä.

Tarjoamme
-Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät mekaniikkasuunnittelun parissa
-Asiantuntevan työyhteisön tuen ja kattavan perehdytyksen
-Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä osaajana
-Etätyömahdollisuuden

Työtehtävät
-Ratatyökoneiden varusteluun ja rakentamiseen liittyvät suunnittelutehtävät

Etsimme
-Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (esim. kone- tai ajoneuvotekniikka)
-Ymmärrystä mekaniikkasuunnittelusta
-Osaamista Solidworksin käytöstä
-Halua kehittyä ja lisätä osaamista alalta
-Ratkaisukeskeistä, tarkkaa sekä huolellista työtapaa
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

GRK Suomi Oy
GRK on suomalainen rakennusalan konserni, johon kuuluvat emoyhtiö GRK Infra Oyj:n lisäksi maayhtiöt GRK Suomi Oy, GRK Sverige AB, sekä GRK Eesti AS. Konsernissa työskentelee noin 1000 ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2022 oli 450 miljoonaa euroa. GRK:n toiminta on heidän arvojensa mukaista: "Me emme pelkää, me emme jahkaile ja me emme vain käy töissä."

GRK:n ydinosaamiseen kuuluvat vaativien infrarakennushankkeiden toteutus, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. Väylä-, taito- ympäristö- ja teollisuusrakentamisessa GRK tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/mekaniikkasuunnittelija-grk-suomi-oy-sonkajarvi/FWXC1B?i=0